Olympus Master

Diskuze na témata, která se vůbec netýkají digitálů

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod vratu 14. 4. 2006 14:34

Ahoj lidičkové

Aktualizoval jsem si verzi tohoddle prográmku, ale ke zpřístupnění nových funkcí je potřeba zadat kod xD Picture karty. Já jsem dokupoval 256, ale žádnej ID kod jsem na ni nenašel a ani v papírech jsem nic takového nenašel :(

Nevíte někdo jak to obejít, nebo neposlal byste mi někdo ID z vaší pamětovky... kvůli pár funkcím navíc si nebudu kupovat novou pamětovku! :P
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TA 14. 4. 2006 18:40

to je vtip? a čo má pam. karta spoločné so SW? Keby aspoň pýtali výrobné čislo foťáku a podobne, ale kartu...
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mobil-man 15. 4. 2006 07:55

taky to nejak nechapu...a o masteru tu diskuze uz byly, neni to dobry soft.
Mobil-man
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vratu 15. 4. 2006 08:41

No koukněte sami :( nejvíc mě asi štve to že jsem si xD kupoval ale žádný seriový číslo teda nikde nevidím :? hrrr!

Obrázek
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dejvicna 9. 1. 2007 17:14

To je jasný, tvoje XD 256 ty nový funkce nepodporuje.. takže bys je stejně nevyužil..:) kup si třeba xd 1 Gb High speed, ta to podporuje, a samo, je u ní i ono kýžené čísílko..:) mě zase spíš sere, že nemam ten softík, do kerýho bych čísílko zadal, a tudíž jsou mi spešl funkce karty na velký.. Olympus dodává ten soft Olympus master jen s novejma foťákama, přesto - netušíet někdo, kde by se čistě náhodou dal najít ke stažení??
dejvicna
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 9. 1. 2007 18:00

neni o co stat... prumerny soft. A rekl bych, ze bude snad na strankach olympusu ne?

edit: tak ne. Hledam to tam.. .a oni tam maji pouze info a ke stazeni se nemuzu dokousat. Takze asi jedine nekoho, kdo ma novyho olympa se zeptat
Mobil-man
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TA 9. 1. 2007 22:25

Olympus Master je dodávaný k foťákom už dlhšie. Len možno teraz dávajú nejakú novšiu verziu :? .
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Alexino 10. 1. 2007 10:14

dejvicna: stáhnout se dá tam, kde jakýkoliv jiný software, ale jelikož to není freeware, tak bud si ho musíš koupit, nebo najít sám :-) Snad bys nechtěl, aby tu někdo podporoval nelegální software.....
Alexino
Návštěvník