BigglesO27 píše:To slovo si zvýraznil (podtrhnul), protože ho nechápeš? To už tu všichni vědí, to ses nemusel namáhat.
Edit: Pokud se řídíš podle nadpisů, tak to leccos vysvětluje. Pak není divu, že až po letech “bádání” zjistíš, že “nosník” je sloup, nedojde ti, že vzduch není kyslík a nejspíš jen omylem nedočteš a ani nepochopíš zprávu, kterou se tak rád oháníš. Omilat dokola sra.ky, který nikdo netvrdí (např. bezvýhradnou víru všech kromě tebe v ofiko verzi) jen dokazuje, že jsi zacyklenej trouba neschopnej diskuze - zvládáš jen kolovrátek proti imaginárnímu neexistujicimu nepříteli. A mimochodem, posun v jakékoli vědě je možný jen na základě kritického myšlení a rozporování či potvrzování známých teorií, postovani dokola animací vhodných leda do zábavného pořadu tím fakt není. Je mi jasný, že pochopení mýho sdělení je mimo tvoje duševní schopnosti, ale co...proč se nepobavit nad tvým dalším výblitkem.
"To slovo si zvýraznil (podtrhnul), protože ho nechápeš? "
V mem prispevku jsou dvojice, tedy casti, co k sobe patri, reaguji na sebe. Jednou barevne odlisene, podruhe podtrzene. No mohlo mi byt jasne, ze zrovna tobe to nedocvakne, ale co uz

"To už tu všichni vědí"
Vsichni? Ty mluvis za vsechny? Kdo jsou vsichni? Ne, to je pouze argumentacni faul, protoze zadny argument nemas.
"Pokud se řídíš podle nadpisů, tak to leccos vysvětluje."
Nadpis je nazev tematu diskuse. Narozdil od tebe se ho drzim, velmi poctive, prakticky ke kazdemu svemu tvrzeni predkladam zdroj te informace.
"po letech “bádání” zjistíš, že “nosník” je sloup, nedojde ti, že vzduch není kyslík a nejspíš jen omylem nedočteš a ani nepochopíš zprávu, kterou se tak rád oháníš."
Hned nekolik argumentacnich faulu za sebou. Bez komentare.
"Omilat dokola sra.ky, který nikdo netvrdí (např. bezvýhradnou víru všech kromě tebe v ofiko verzi) jen dokazuje, že jsi zacyklenej trouba neschopnej diskuze "
A dalsi salva argumentacnich faulu.
"postovani dokola animací vhodných leda do zábavného pořadu tím fakt není."
Tim mas namysli to letadlo, ktere ma kostru z duralu, co mizi za stenou ocelovo betonove konstrukce, aniz by doslo k jeho jakemukoliv poniceni a stejne tak k jakemukoliv viditelnemu poskozeni fasady WTC2 pred samotnou explozi? Nebo snad myslis ty video zabery na letadlo, kteremu obcas chybi kus kridla? Ze by chyba v Matrixu? Tak souhlasim, ze to patri do zabavneho poradu, takovy nesmysl je mozny pouze v animaku Road Runner, kde po sobe kojot zanechava presne obrysy ve skale. Bohuzel se najdou lide, kteri z me neznamenho duvodu takovyto z fyzikalniho hlediska naprosty nesmysl povazuji za realny zaber realny B767. Tebe nevyjimaje

"Je mi jasný, že pochopení mýho sdělení je mimo tvoje duševní schopnosti,"
Nejak jsem si nevsiml, ze bys neco sdelovat, kdyz nebudu pocitat tu hromadu argumentacnich faulu.
"proč se nepobavit nad tvým dalším výblitkem."
Opet argumentacni faul aneb kdyz chybi argumenty, nastoupi argumentacni fauly.