Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
FXE1 píše:Opakujem otázku, podáš trestné oznámenie za Tebou zistené skutočnosti, hromadnú vraždu a zločiny proti ľudskosti ? Ja som už trestné oznámenie v inej veci podával. Ty by sa mal hanbiť za to čo si pod svojím meno napísal. A aby si si nemyslel že ťa neoceňujem, niektoré Tvoje videá ( ako vyčistiť snímač ) a aj iné si zaslúžia pochvalu. Venuj sa tomu čo ovládaš, predídeš trapasom ako "pani metalurgička" , ktorá by v našich končinách ani nezmaturovala. Keby si sa venoval najväčšiemu podvodu v krátkodobých dejinách, kauze Volkswgen,(Škodovka) a odškodneniu v prospech čo i len vlastných občanov, mohol si byť užitočný a "národný hrdina "Takto si len smutný a počmáraný klaun
GreatWhite píše:lolborec založí vlákno s tím, že odhalil jedno z největších spiknutí posledních let a pak se diví, že mu ostatní kladou otázky, které z toho vyplývají.
Mikeczcz píše:Tak jsem si říkal, že se něco přiučím z těch videí a začal jsem tím posledním. Stačilo 30s a je jasné, že se nemá cenu dívat dál. Jestli jsou všechny důkazy podobné kvality, tak snad začnu věřit oficiální verzi.
Mikeczcz píše:Petře, já jsem nic nevyřešil, ani to není na Nobelovku, ale zákon o zachování hybnosti platí pro tuhá tělesa a inerciální vztažné soustavy. Tak si ušetři ty urážky a otevři učebnici fyziky.
Edit: za tu nevzdělanost se pak omluv až to nastuduješ. Tak to máš rád ne?
Mikeczcz píše:Haha... Tak já nevím o čem mluvím. Tak se prosím podívej co je tuhé těleso a s vodou to opravdu nemá nic společného.
metatron píše:Nechcem sa moc pliest do tejto vysoko kvalifikovanej debaty, ale mal by som jednu otazocku. Uz mame par teorii, ideii, dokazov, scenarov ako sa to nestalo. Ale ja by som konecne rad vedel ako sa to teda stalo cele... vsetko. Budovy, lietadla ... Mal by niekto odpoved ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků