Gancove otázky a odpovede

Diskuze na témata, která se vůbec netýkají digitálů

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod BigglesO27 2. 2. 2014 12:01

:-D :-D :-D Začínám se fakt bavit :-D :-D :-D Aspoň jednu chybu? Tak začni tím, že při fotografování votevřeš voči :-D
BigglesO27
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FXE1 2. 2. 2014 15:33

Ganec, no sebavedomie Ti nechýba :) Ak na svojich foto nevidíš chyby asi by sa bolo lepšie venovať niečomu inému. Ja dokážem na každej svojej nájsť nedostatky. Doporučujem popracovať na vlastnej sebakritike.
FXE1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ganec 2. 2. 2014 17:40

Tu už nejde o mňa: ja fotky nepublikujem
(iba argumentujem testovacími zábermi, čo je niečo úplne iné)

Teda:
- prvý nezmysel je tvrdiť že neviem fotiť
=> keďže nemá prístup k mojej skutočnej tvorbe, tak to nemá ani odkiaľ vedieť
- druhý nezmysel je neschopnosť obhájiť si svoje tvrdenie
=> ten kto tvrdí že je niečo zlé a nenapíše čo, je len obyčajný provokatér
- tretí nezmysel je neodpovedať na otázky a stále si len húsť to svoje
=> odpoveď "nauč sa fotiť" je len preformulovaná veta "nevieš fotiť"
- ďalší sú urážky
=> tie sú tu trpené len kvôli tomu že sme v kategórii "smetisko"
.. a takto by som mohol pokračovať

V skutočnosti tu ide len o vyrývanie, ktoré nie je nikomu prínosné, slúži len na zábavu provokatéra.
(BigglesO27 to aj o 12:01 napísal...)
Lenže si neuvedomuje že sa len strápňuje: Mínusujete? Podceňujete? Aj to o vás niečo hovorí…
.. a nie je sám...
Olympus PEN-F a E-P5 + mZuiko 17, 45 a 75 mm F1.8, 75-300, 12-50, Sigma 30/1.4
(historická zbierka: Oly SH-2, Fuji F50fd, Konica-Minolta Z10, Casio EX-V8, Sony H20, Olympus PEN E-P1 TLK + Lumix 20 mm F1.7)
Ganec
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FXE1 2. 2. 2014 17:44

Vyjadroval som sa na základe týchto foto, ak nie si ich autor, potom sa hlboko ospravedlňujem :)

http://flog.pravda.sk/gancek.flog?foto=273568
FXE1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod BigglesO27 2. 2. 2014 17:53

Ty jsi i funkčně negramotnej. Viditelně totiž nechápeš význam psanýho textu, což ovšem taky leccos vysvětluje, milej Ganče. A jestli neznám tvoji tvorbu? Máš recht, protože slovo tvorba by se dalo použít jen v ku.va velkejch uvozovkách :-D Takže tvoje (ne)schopnosti posuzuju na základě tebou zvěřejňovaných patlanin, zde, na flogu a blogu. Jestli seš tak úchylnej, že zvěřejňuješ jen to, cos zmršil, tak jsi ještě větší mimoň, než kdybys jen neuměl fotit :-D :-D :-D
BigglesO27
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ganec 2. 2. 2014 18:24

FXE1 píše:Ak na svojich foto nevidíš chyby
Ja viem aké boli, len ich chcem počuť aj od mojich oponentov: keď sú takí múdri, nech sa predvedú ;-)

FXE1 píše:Vyjadroval som sa na základe týchto foto
Hej, tie sú moje. Zopár tam dal brácho ako ukážku fotiek priamo z E-P1 bez úprav (tie s názvom "foto OLYMPUS"), keďže v roku 2010 ešte nediskutoval na digiarene, len na flogu. Ak nerátam tie, tak väčšina z tých fotiek je ešte fotená kompaktami.

To je presne ten flog o ktorom píšem v tom článku o mínusovačoch: v komentároch nie je žiadna kritika (ak nerátam bratovu), len samé pochvaly. Tu je to naopak.
Preto som pred rokom a pol napísal že to pre mňa nemá žiadnu pridanú hodnotu. Preto som s tým prestal.
(historická zbierka: Oly SH-2, Fuji F50fd, Konica-Minolta Z10, Casio EX-V8, Sony H20, Olympus PEN E-P1 TLK + Lumix 20 mm F1.7)
Ganec
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FXE1 2. 2. 2014 18:38

Ja si nemôžem urobiť názor o Tvojich nezverejnených foto, len o tých ktoré vidím. A fotoweby sú samozrejme rôznej úrovne. Potom sa ľahko stane že medzi slepými je aj jednooký kráľom :) To na margo tých pochvalných hodnotení. Moja stará mama sa nevedela korčuľovať, ale nikdy sa neurazila, keď sme si ju kvôli tomu doberali. :)
FXE1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ganec 2. 2. 2014 21:44

FXE1: samozrejme že si môžeš spraviť názor aj z fotiek ktoré vidíš.
No kým k nim nepripíšeš vlastný komentár, tak platí to čo napísali ostatní :twisted:

Nemôžeš zosmiešňovať verejnú galériu:
- má do nej prístup každý, teda každý tam mohol dopísať aj kritiku. Prečo to nikto neurobil? :hm
- jej kritikou nekritizuješ mňa: znevažuješ tým názory ostatných (kritizuješ názor väčšiny)
Ak si ale myslíš že takéto publikovanie fotiek je zbytočné, v tomto sme za jedno: ako som už dávnejšie napísal, s publikovaním fotiek som prestal. Vlastne aj začal som s tým len na bratovo naliehanie.

Nie som vôbec urazený (to by som sa vyjadroval ako BigglesO27), kľudne si ma doberajte aj ďalej, aspoň si tým vytrénujem sebaovládanie. No "nevieš fotiť" je už obohraté a nudí ma, vymyslite si niečo nové...
Ganec
Návštěvník

Odeslat příspěvekod BigglesO27 2. 2. 2014 22:22

Niečo nové příjde, až s něčím novým příjdeš :-D Vzhledem k tomu, že se točíš v kruhu, tak tomu odpovídá i reakce okolí :-D Ale v jednom máš pravdu. Pro tebe nemá zveřejnění fotek žádnej význam, protože kritiku ignoruješ a nad pár hodnoceními si honíš ego...
A mohl bys mi vysvětlit, co by mne asi tak mělo urážet? Srandisto :-D
BigglesO27
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ganec 2. 2. 2014 23:54

To :-D mi :-D povedz ty, :-D :-D čo konkrétne :-D ťa tak urazilo, :-D :-D že si mi musel nadávať do kašparov, volov a nýmandov? :D :-D :D :-D :D :D
Ganec
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FXE1 3. 2. 2014 06:27

"jej kritikou nekritizuješ mňa: znevažuješ tým názory ostatných (kritizuješ názor väčšiny)" - tak tento názor je už zvrátenosť , to je Tvoja foto, nie ostatných :)

Kritikou fotografie neznevažujem názor nikoho, vyjadrujem sa k dielu. Pletieš si kritiku s voľbami, tam rozhoduje názor väčšiny, čo ale vôbec neznamená že je správny :)

A trochu odbočím,v histórii žiadna nová , prevratná a pravdivá myšlienka v dobe jej vyslovenia nebola názorom väčšiny !

A teraz k veci, ak je toto najlepšia fotografia z cesty na Kriváň, tak skutočne nemáš žiadne fotografické vnímanie ( a to jedno "super" )pod foto neber vážne, to znie ako paródia :)
Tá foto je okrem iného aj absolútny kompozičný nepodarok. (asi pre to Ťa zaujala ) :D
Ale sľubujem, že to je moje posledné vyjadrenie k Tvojim fotografiám. Nemienim nárúšať Tvoj iluzórny svet.

http://flog.pravda.sk/gancek.flog?foto=516699
FXE1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod BigglesO27 3. 2. 2014 13:32

Já ti nenadávám, Ganče. Jen jsem zvyklý nazývat věci (i lidi) pravými jmény. Politickou hyperkorektnost ode mne nečekej 8-)
BigglesO27
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ganec 3. 2. 2014 13:48

FXE1 píše:A trochu odbočím,v histórii žiadna nová , prevratná a pravdivá myšlienka v dobe jej vyslovenia nebola názorom väčšiny !
takto som sa na to ešte nepozeral: nenapadlo ma že pre ostatných môžu byť moje názory až také revolučné, že otriasajú základmi ich viery; a preto sa proti nim musia brániť zubami/nechtami...
(no na druhej strane to pekne vysvetľuje nesúhlas so všetkým čo poviem)
Ganec
Návštěvník

Odeslat příspěvekod BigglesO27 3. 2. 2014 13:52

Neprotiřečíš si chlapče? Předtím ti komentáře na flogu dokazujou, jakej jsi borec. A teď najednou špatný komenty znamenaj, že jsi revoluční? Kdybys měl talentu za setinu svýho ega, možná bys byl slušnej fotograf :-D Jako roubovat i protimluvy tak, aby vyšel jedinej požadovanej výsledek, to chce poruchu osobnosti 8-D
BigglesO27
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ganec 3. 2. 2014 14:03

BigglesO27 píše:Neprotiřečíš si chlapče? Předtím ti komentáře na flogu dokazujou, jakej jsi borec. A teď najednou špatný komenty znamenaj, že jsi revoluční?
A vieš že neprotirečím:
- komentáre na flogu sú hodnotenia fotiek
- komentáre v diskusii sú hodnotením názorov
:-)

-- 3. 2. 2014 14:07 --

Inak vďaka za upozornenie: dokiaľ si sa neozval som tie hodnotenia ignoroval. Vôbec som si nevšimol že všetky sú len kladné :-)
Ganec
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka