Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
BigglesO27 píše:Neprotiřečíš si chlapče? Předtím ti komentáře na flogu dokazujou, jakej jsi borec. A teď najednou špatný komenty znamenaj, že jsi revoluční? Kdybys měl talentu za setinu svýho ega, možná bys byl slušnej fotografJako roubovat i protimluvy tak, aby vyšel jedinej požadovanej výsledek, to chce poruchu osobnosti
To čo píšeš nie je kritika, lebo:BigglesO27 píše:kritiku ignoruješ
Hovoril som o vete: "A fotoweby sú samozrejme rôznej úrovne", ktorou si "zhodnotil" flog, nie mňa.FXE1 píše:Kritikou fotografie neznevažujem názor nikoho, vyjadrujem sa k dielu.
Čo si čakal .. detail svišťa ako preskakuje cez konár a v zuboch má oriešok?FXE1 píše:A teraz k veci, ak je toto najlepšia fotografia z cesty na Kriváň
Dík za názor: konečne niečo čo sa dá považovať za kritiku.FXE1 píše:Tá foto je okrem iného aj absolútny kompozičný nepodarok. (asi pre to Ťa zaujala )
Mýliš sa: mobil nestačí, práve preto sa zakladajú diskusie o kvalitnejších foťákoch.BigglesO27 píše:Ovšem diskutovat o rodinných fotkách příliš netřeba, většině stačí lepší mobil... chápu, proč se se svým bezzrcátkem profiluješ tak jak činíš. Když už toužíš, abys byl "odborník"...
FotoABC píše:Pokud automechanik najde závadu na autu, nikdo mu neřekne, že by ji neměl pojmenovávat protože neumí sám tak dobře řídit. To jsou jiné obory.
Ganec píše:Tak poďme na to:Petr Luňák píše:Neodpovedel si, stejne jako si neodpovedel na tuto otazku:
viewtopic.php?p=11135371#p11135371Tento článok: http://www.gancovky.sk/2016/03/dovody-p ... -objektiv/Petr Luňák píše:"v tom článku (v ktorom Luňák nedokázal nájsť skutočný problém)"
What?? Jakej clanek, co mi to zas podsouvas?
Mal si k nemu pripomienku (ten banding), teda si ho musel vidieť.
A na nič iné - čo by zatienilo ten bandingový trapas - si už nepoukázal
Ganec píše:No a teraz ty: ospravedlníš sa mi za výčitky, ktoré som ti vyvrátil tu?
viewtopic.php?f=1902&t=1179831&p=11133835&hilit=v%C5%A1etk%C3%BDch+5+pohromade#p11133835
Môžeš sa tam ospravedlniť dokonca až dvakrát.
Je to len na tebe, či sa ospravedlníš, platí druhá možnosť, alebo máš aj nejaké iné vysvetlenie
Ganec píše:Veď som to ani nenapísalPetr Luňák píše:Kdybys totiz vedel, ze obrazovy profil lze uzivatelsky zmenit dle libosti, tak bys nikdy nenapsal, ze z Nikou lezou neostre fotky, ze Olympus je ma ostrejsi
Tak teda opakujem a tentokrát chcem jasnú odpoveď: ospravedlníš sa mi za túto zjavnú urážku?Ganec píše:Za toto by si sa mi fakt mohol, lebo nikde to netvrdím. A že foťáky majú možnosť doostrenia vie určite každý fotograf. Kto tvrdí, že nevie, buď nemá "všetkých 5 pohromade" alebo len uráža.Petr Luňák píše:To je snad vtip, ne? Jeste vetsi, nez se omluvit Gancovi zato ze nevi, ze se da obrazovy profil u Nikonu upravit a doostreni zvysit![]()
Či sa mi za urážku ospravedlníš (alebo sa jedná o druhý prípad), je už len na tebe![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků