Fotoklub Foton.HK

Diskuze na témata, která se vůbec netýkají digitálů

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Deimos87 3. 6. 2012 18:58

Zdravím všechny!
Je dobře, že jste vyřešili problémy s diskuzemi...
Deimos87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SilverGhost291 3. 6. 2012 20:03

Ahoj, jsem rád, že už zase fungujeme.
Jinak pozvánka na MO byla zařízena, Romane a Žando počítejte s tou sobotou, je to opravdu důležité se tam dobře prezentovat!
A v sobotu mi pak doufám zavoláte, jak jste dopadli, budu jako na trní.
SilverGhost291
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karhy 4. 6. 2012 10:24

ja sa bohuzial nezučastnim buducej akcie....ten vikend budem na ferratach v Alpach.
www.vivo.sk/user/karhy
karhy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod shooter84 4. 6. 2012 11:13

Jsem rád, že po dlouhé době existuje zase forum. Konečně budu vědět co kutíte :)

Novinkou u mě je, že jsem si asi před měsícem založil vlastní stránky. Můžu poprosit o trochu nezávislé kritiky, jak na vás web působí? www.martinifoto.cz

Martin
shooter84
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karhy 4. 6. 2012 12:03

shooter84: podla mna je tvoj web dobry, jednoduchy a verim že určite tam pribudne viac fotografii. len som si tam nevšimol či máš nejake počitadlo navstevnosti stranky :)
www.vivo.sk/user/karhy
karhy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nicomhk 4. 6. 2012 20:11

Bohuzel ma ucast na vyjezdnim zasedani se zacina mirne komplikovat, snad to nejak zvladnu dat dohromady. Zando a Romane, pro vsechny pripady jsem Vam preposlal vsechny informace, co mam...
nicomhk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Formilka 5. 6. 2012 17:23

Tak musím ohlasit, že ani akce 16.6. se nemohu zúčastnit, neboť mě čeká neodkladná záležitost v podobě přípravy svatby a narozenin v jednom :D
Formilka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deimos87 5. 6. 2012 19:12

Hoj!
16.6. jsem v práci, takže nemůžu, ale v Pivnický rokli už jsem jednou byl, takže mě to kdyžtak až tak moc nemrzí

Ale uvítal bych jedno drobný info - jak dopadlo téma Prach a jaké je další téma?
Deimos87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pavel.svejda 6. 6. 2012 00:13

16.6. taky nemohu...
pavel.svejda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karhy 6. 6. 2012 00:14

V pondelok ideme,já a Svejdis, omrknut výstavu do GM Foto. kto by mal zaujem,tak dajte vediet.
www.vivo.sk/user/karhy
karhy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Greyt 6. 6. 2012 02:10

Ahoj,

říká se, líná huba, holé neštěstí, proto jdu pro radu... :-)
Sháním někoho, kdo by mě naučil vytěžit z mého foťáku maximální maximum, případně mi doporučil jak ho vylepšit za ne moc peněz... o co asi jde... potřebuji fotit malé předměty, které jsou určené k prodeji... jde o kreativní materiál, proto velkou roli hraje i naaranžování produktu, případně atmosféra fotky... už mě nebaví obyčejné bílé pozadí, je to nuda a hlavně co si budeme povídat, fotografie prodává... :-) nemám nějaký super extra fotoaparát - Olympus E-420... používala jsem nejčastěji automatické nastavení, není to ono, ale ručnímu nastavení moc nerozumím a proto pokud se tady najde někdo, kdo umí vysvětlovat věci jednoduše a polopatisticky ať se mi ozve... nemyslím si, že to bude na dlouho, nemám problém i něco málo přispět... jsem z HK, proto klidně i někam přijedu... jsem na facebooku pod jménem Alexandra Mesarčíková, tak se klidně můžete ozvat tam... děkuji

Saša
Greyt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Formilka 7. 6. 2012 17:07

Kluci v kolik jdete na výstavu? DOpoledne nemůžu, ale odpoledne bych si as najít měla.
Formilka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SilverGhost291 7. 6. 2012 17:20

Já bych se v pondělí snad taky přidal. Jen tu přes víkend nejsem, tak dejte vědět, v kolik půjdete a kdyžtak dorazím na určené místo včas.

Greyt: Jsem taky z HK, nejsem si jist, jestli jsem úplně ta dostatečně povolaná osoba na vysvětlování, ale můžeme to zkusit.
Facebook nemám, tak kdyžtak SZ nebo mail na SilverGhost291(zavináč)seznam.cz
SilverGhost291
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karhy 7. 6. 2012 19:43

Sraz na výstavu je v 15:00 před GM Foto

Info kde se to nachází http://www.gmfoto.cz/kontakt-2
www.vivo.sk/user/karhy
karhy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SilverGhost291 7. 6. 2012 22:56

Tak to nejdu určitě, dělám do 16:00.
SilverGhost291