UFO a fotografie

Diskuze na témata, která se vůbec netýkají digitálů

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod strny88 6. 3. 2010 14:52

Ahoj jelikož se zajímám o problematiku okolo UFO a jiných paranormálních jevů, zajmá mě názor vás jako fotografů, ra různé pořízené fotografie či videa na kterých jsou zaznamenány blíže neidentifikovatelné jevy.

Jelikož taky pracuji s fotografiemi není vůbes složité něco takového vytvořit.
Pokud máte nějaké velice duvěryhodné fotografie nebo videa budu velice rád když se sněmi podělíte i se mnou, popřípadně můžem fotografie zde rozebrat a pohovořit o jejich pravosti.

Mějte se :-)
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Filip Radosta photography 6. 10. 2010 11:45

Na UFO a nadpřirozené jevy jsem vždycky věřil. Není důvod pochybovat, protože se mi to i v blízkosti mých známích potvrdilo. Stará věta ale jasně říká, kdo to nepocítí, nezažije sám na sobě, neuvěří a v česku to platí 2x tolik!

Zatím se mi nic nepodařilo vyfotit a to mě mrzí.
Někdy to ani vyfotit nejde, jako tomu bylo kdysi v jednom městě na moravě, kde je docela častý výskyt těchto úkazů.. Celý bytový dům to viděl, ale nikdo to nedokázal vyfotit.. dokonce ani velicí inženýři, kteří také obývali tento dům si lámali hlavu.. :hmm:
Zkrátka, kdo to nikdy neviděl, tak bude :pozor <-- nic takového není, je to fáma.
Takovým lidem já ---> :tleskani
Nemám je rád.
Snad se mi to časem vyfotit podaří

JAKO TĚMTO HOLKÁM:)
ALE TO JE CELÉ FAKE, ALE PĚKNÝ:
Kód: Vybrat vše
http://filipr8.deviantart.com/favourites/#/d2yz3pd

(NEZÁVIDÍM REALISTŮM, CO JSOU PEVNĚ NOHAMA NA ZEMI.)
Filip Radosta photography
Návštěvník

Odeslat příspěvekod matus141 2. 1. 2011 20:54

ja tomu tiez verim, keby sme boli vo vesmire sami, bolo by to nehorazne plytvanie priestorom :D ci uz su schopni letiet ku nam alebo nie, urcite niekde nieco je... :)
matus141
Návštěvník

Odeslat příspěvekod strny88 5. 1. 2012 01:49

Tak vidim, že tematko se oživilo.

take přikladam mou prvni montaž na toto tema, je to již starší kousek, a vubec jedna z mych prvních fotografií :-)

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník