Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Michael B. píše:Uživatelé v této verzi galerie bohužel nemají práva k mazání fotografií. Ale jak jsem psal v předchozím příspěvku připravujeme novou galerii a tam tato možnost bude k dispozici.
Jedním z limitů bude velikost fotografie která bude max 800 x 600 px a druhým limitem bude velikost uploadovaného souboru. Ohledně tohto parametru by mě zajímaly především vaše návrhy.
Co se vepisování textu týče, já osobně jsem to teď zkoušel a funguje vše bez problémů. Jaký používáte typ prohlížeče?
Mobil-man píše:To si nedovedu predstavit, ze by tam kazdej cpal tak velky fotky. (jo a asi jsi myslel 5MB)
To rozliseni by bylo lepsi 1024*768pix a velikost uploadu dat na nejakych 500kB.
bigdoc píše:Každý by je tam jistě necpal. Ale třeba když je to fotka, u které je potřeba, aby měla tuhle velikost (je určená k full screen prohlížení, k tisku na A3 atd., má spoustu detailů), tak tím, že ji dáš na 500 kb, ji nenapravitelně zmršíš. A to přece nemůže být cíl galerie - mršit fotky, ne?l/quote]
Každý by je tam jistě necpal. Ale třeba když je to fotka, u které je potřeba, aby měla tuhle velikost (je určená k full screen prohlížení, k tisku na A3 atd., má spoustu detailů), tak tím, že ji dáš na 500 kb, ji nenapravitelně zmršíš. A to přece nemůže být cíl galerie - mršit fotky, ne?l/quote]
Krátko pred uvedením zrkadloviek so živým náhľadom Sony ohlásili aj svoj nový CMOS senzor s eb]rozmermi 41 x 31,9 mm[/b], ktorý b]zodpovedá plnej veľkosti políčka kinofilmui/b].
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků