Interní čtečky - rychlost

Diskuze o libovolném příslušenství k digitálním fotoaparátům

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Pety 30. 12. 2007 20:01

Máte někdo PC s interní čtečkou karet v 3,5" (nebo 5,25") externí pozici? Můžete sem napsat typ a jak rychle s jakou kartou přenáší data do PC?

Hodlám budovat nový PC - a o interních čtečkách se nejde dočíst nikde nic... Možná by to pomohlo i dalším.

(Tvrzení, že externí čtečka je lepší, mi nepomůže.)
Pety
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod drAcOniS 30. 12. 2007 21:07

Osobně používám Axago CRI-80 (ač ve mě tento výrobce nebudil důvěru, jednalo se prakticky o jedinou interní variantu s podporou SDHC - což byl můj hlavní požadavek) a s rychlostí jsem spokojen, jeví se mi to stejně rychlé jako u externí čtečky připojené přes USB 2.0. A obě čtečky jsou rychlejší než připojený foťák, to ale asi není pro nikoho překvapením.

Když budeš chtít, najdu nějaký SW na měření rychlosti přenosu a můžu to pro Tebe otestovat, ať je to něčím podložené... :wink:
Nikon D80 + Tamron 17-50mm F2.8 XR Di II LD Asp.(IF) + Sigma 70-200mm F2.8 EX APO HSM
drAcOniS
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pety 30. 12. 2007 21:14

Díky za odkaz - http://www.axago.cz/cz/produkty/ctecky- ... RI-60.html by mi úplně stačila.

Ostatní, pište o dalších, nekončíme. :)
Pety
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod B2lik 31. 12. 2007 00:38

mam sharkoon interni pres usb 2.0 a sem spokojenej ..:) v kombinaci s rychlou kartou je to parada. .:)
Canon EOS 400D , Metz - 58 - AF-1 Digital, Canon 50mm F1.8 + 2x1GB 133x speed
B2lik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod irmo 31. 12. 2007 09:25

ja nema, otec mal v zakupenom kompe ..... (aj ja aj otec aj brat sme prilis lenivy aby sme vytahovali kartu s fotaku takze vacsinou pouzivame kabel ;-))

k citacke bolo to nieco ako tamto na obrazku, bohuzial jeho zivotnost boly cele 2 mesiace .... potom doslo ku skratu na USB (smejdovo uchitene kontakty) tak som ju racej odpojil ....
irmo
Návštěvník