Batoh Lowepro Mini Trekker Classic

Diskuze o libovolném příslušenství k digitálním fotoaparátům

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Lukas.cobra 27. 6. 2007 05:51

Prosím majitele tohoto fotobatohu, aby mi sem napsali své zkušenosti. Jak s ním jsou spokojeni apod. Zajímalo by mne jak velká je je druhá - přední komora (jestli se tam vejde lahev s pitím, svačina a třeba slabší bunda) a jak jsou provedena záda batohu. Jestli mají nějaké odvětrání a jestli jsou dostatečně vyztužená.
Tento batoh bych chtěl využívat se zrcadlovkou Nikon D80.
Předem děkuji za Vaše příspěvky.
Nikon D80 + AF-S DX Zoom-Nikkor 18-135 mm f/3,5-5,6G IF-ED + HOYA HMC Close-Up Lens +4D 67mm
Lukas.cobra
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Alexino 27. 6. 2007 12:52

ja teda mam Mini Trekker AW, ale myslim ze na par detailu to bude stejne. Zada jsou vcelku pohodlny, odvetravani by mohlo byt lepsi, normalne se pod nim potim, kdyz nepotrebuju kompletni vybavu, tak to radsi stehuju do Transalpina. Jinak vyztuzenej je myslim dost, do predni komory das v pohode mikinu i s velkou flaskou i se svacinou, akorat ten batoh je trosku jako koule, ale vejde se to tam. Uvnitr je mista taky dost. Celkove sem s nim spokojenej, jen kdyz je hic, tak mam radsi jinej...
Alexino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod golem2 27. 6. 2007 15:58

Mam ho a je v pohode. Do batohu sa zmesti telo s objektivom, moze byt aj dlhsi, rezervne telo, 4-5 objektivov, blesk, alebo filtre, karty, baterie, stetce, doklady. Do predneho dielu sa moze dat lahsia bunda, plast do dazda, jedlo , pitie. Pitie sa moze vyriesit povesenim na bok batohu, takze nezabera miesto. Jedine co sa mne nepaci je upevnenie stativu na spodku batohu. Dal by som prednost http://www.oehling.cz/inshop/batohy-a-b ... -aw-cerne-[id-136327].html
Nosenie je prijemne mam to odskusane pri celodennych turach v horach. Ked hovorim, ze prijemne myslim tym, ze si treba zvazit co si sebou zoberies, kazde deko sa ti kilometrami znasobuje. Ale je to dobry batoh.
golem2
Návštěvník