První možností, která se nabízí, je použít oficiální pouzdro od Canonu v horizontu 400 Kč. Přístroj do něj dobře pasuje, pouzdro je malé a nepřekáží. Umělohmotné držáky pásku sice nepokládám za nejlepší nápad, ale budiž. Pokud hodláte fotit bez adaptéru a dalšího příslušenství a nevadí vám, že do pouzdra nedáte nic víc než foťák, tak je to určitě dobrá volba (pokud nenajdete lepší pouzdro za méně peněz).
Když jsem si já ke své S3 koupil i adaptér a nějaké filtry (ochrana objektivu, polarizák se hodí vždycky), zjistil jsem, že s tímto pouzdrem to nepůjde. Vytáhnout přístroj, sejmout kroužek, nasadit adaptér, to mi přišlo jako zbytečně komplikované. Proto jsem se poohlédnul po nějakém lepším pouzdru a zvolil jsem
http://tamrac.com/5683.htm. Stálo mne asi 900 Kč. Je sice o dost větší, ale je bytelné, má kovové držáky a pouzdro na baterie a paměťové karty. Adaptér s filtry mohu mít nasazený stále, krytka na posledním filtru nahrazuje v této situaci nepoužitelnou originální krytku.
Jinak doporučuji navštívit nějaký vhodný obchod s fototechnikou, kde jistě budou mít na výběr mnoho nejrůznějších pouzder a vybrat si to, které vám bude vyhovovat jak cenou, tak vlastnostmi.