Brašna pro digifo?ák Canon A610

Diskuze o libovolném příslušenství k digitálním fotoaparátům

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Mar?as (novy) 14. 4. 2006 17:36

Ahoj Digilidičky,
mám jeden dotaz ohledně brašny pro foťák Canon A610. Chtěl bych takovou, která není moc velká a je vycpaná něčím, třeba molitanem, nebo něčím jiným. Prohledával jsem všechny brašny na netu a nějak nemohu zjistit, jak je vycpaná a jak odolná....
Zjistil jsem, že docela dobrej výrobce je Lowepro....
Prosil bych vás (nejen majitele Canonu A610) jaké máte brašny a jaké doporučujete, díky moc.
Marťas
Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se :-)
Mar?as (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goodoldalex 14. 4. 2006 21:33

Myslis brasnu cez rameno?

Ja mam opaskove puzdro http://forum.digiarena.zive.cz/viewtopi ... =7702#7702
goodoldalex
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fotohans 19. 4. 2006 18:29

Brašna na kompaktní fotoaparát FOMEI Digi Color UV 304. Černá - vnitřní rozměr 14x12x6 cm může být rozdělený oddělitelnou polstrovanou přepážkou na 1/2. S držadlem na pohodlné nošení v ruce, možnost nosit na opasku, popruh k nošení na rameně. Na celé zadní steně kapsa formátu cca sešitu A5 o tloušťce cca 1 cm. V přední části hlavního prostoru přepážka pro odděléné uložení karet či baterek. Obrázek je třeba zdehttp://www.f-foto.cz/?ref=8&child_id=842#
Pokud máte zájem za 150,-- + poštovné z Brna je k mání 8).
fotohans
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fotohans 19. 4. 2006 18:30

ještě jsem zapomněl na kontakt: info[uzenac]fotohans[tecicka]net
fotohans
Návštěvník

Odeslat příspěvekod goodoldalex 22. 4. 2006 21:33

Kupil som si dnes Lowepro EX140 za 750 Sk. Je to bezna fotobrasna, ovsem rozmermi tak nejak ani ryba ani rak - zrkadlovka s objektivom sa do nej sice nacpe, ale iba tesne (D50 alebo 350D mozu byt usadene celkom pohodlne), na kompakt je zase hodne velka. Ovsem ja som do nej naukladal vsetko co nosim normalne v bunde a este mi ostalo dost miesta, tak som tam vhodil aj nabijacku :) Takze fajn taska na vacsi fotak, alebo mensi s mrte bezneho prislusenstva.

Je to velka kapsa s dvoma nastavitelnymi priehradkami nachytanymi na suchy zips, mensia kapsa na blbosti vpredu, priestor na nejake utierky alebo podobne makke tenke predmety, a dve sietky po bokoch. Tie su prilis male aby sa do nich vosla pollitrova flasa, co ma dost naskrtlo.
goodoldalex
Návštěvník