Mám X let (snad z 2015?) starý Nikon D3200 s nejakou orig. baterii co s tim prisla.
Chtel bych si ale koupit novou, dodatecnou baterii, abych mel 2... Vim ze kdyz jsem s tim byl obcas v terenu (a to teda mockrat nebylo, ale i tak...) tak se mi baterie vybila "brzo" i kdyz jsem jeste mel co fotit... Tak bych chtel druhou baterii abych ji proste vymenil pripadne v terenu a mohl dal fotit.
Co jsem se dival, tak se mi libi tyto:
1) https://foto-video-baterie.heureka.cz/a ... =price_asc
2) a teď se dívám a ta druhá se mi líbila jen kvůli nízké ceně (snad jen 439 kč nebo co (!?), ale ted ji už nemuzu najít, asi zvýšili cenu...
Takže se mi líbí jen ta 1) (AVACOM za Nikon EN-EL14 EN-EL14a EN-EL14e Li-Ion 7.4V 1300mAh 9.6Wh ) (hlavne na té alze kvuli ceně). Chci se zeptat, nemá někdo zkušenost s tím jestli ji Nikon D3200 vezme bez problemu...?
Ve fotaku byl starší firmware 1.03... Pred par dny jsem ho upgradoval na nejnovejsi verzi (porad uz dost starou) firmwaru 1.04... Nevím jestli to má vliv.. Prý novější firmwary "kazí" kompatabilitu neorigiálních baterií... Ale už tam ten firmware prostě je no...
Měla by tato (předpokládám neoriginální/neoficiální) baterie fungovat v Nikon D3200...? (původní baterie má o něco nižší kapacitu taky než tato) (myslim 1150mAh (původní) vs 1300mAh (ta nová)... Pokud ji koupím a nepojede... Jde s tím něco dělat? Jako např. nahrát neoficiální Nikon hacknutý firmware (prý něco takového je a snad to prý i pomáhá...?)
Díky