Ahoj.
Chtěl bych požádat o rady a zkušenosti. Natáčím produktová videa na stole, deskové hry a potřebuji vyřešit nějakou systémovou tyč nad stůl, na kterou bych mohl upevnit víc věcí.
Nechci C-Stand, protože ty nohy zaberou strašně místa, tak jsem přemýšlel o nějakém držáku na pozadí, kde bych pak na tu tyč mohl umístit věci co tam chci.
2x softbox se světlem na spigotech.
1x boomarm s mikrofonem, protože mám overhead tužkový mikrofon nad hlavou.
1x stativová hlava na umístění kamery pro top view záběry.
Potřebuji tedy aby to něco uneslo, mělo to na šířku minimálně dva metry. Ale ideálně vymyslet, aby to nezabralo moc místa. Přemýšlel jsem nad tímto: https://www.film-technika.com/stativy-p ... etni-sada/
Ale to asi zabere hodně místa.
Super dobrý by pro mě byl AutoPole od Manfrotto a dát to horizontálně, ale bohužel místnost mi to nedovolí, mám ji moc širokou a tam bych to nerozepřel. Ještě mě napadlo, jestli tu není někdo, kdo třeba zkoušel AutoPole vertikálně rozepřený o strop a z něj mít do strany jednu tyč, na kterou dát kameru a světla, ale to nevím jestli by se to nelámalo.
Není něco, co by se dalo našroubovat do stropu? I když tam by mi možná vadilo mít to na pevno, protože stolem občas hýbu sem a tam o kousek pro různé aplikace.
Neřešil někdo a nemá zkušenosti nebo radu co použít?
Děkuji