Brašna s bederním páskem

Diskuze o libovolném příslušenství k digitálním fotoaparátům

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod IxAriela 11. 10. 2014 11:01

Dobrý den,

sháním pro sebe fotobrašnu, ale mám jeden skoro nesplnitelný požadavek - chci, aby krom popruhu na rameno měla i pásek kolem pasu. Chodívám na celodenní výlety, tak abych mohla ramenu odlehčit.

Měla by se tam vejít zrcadlovka se základním objektivem, druhý objektiv a nejlíp i pár základních věci jako je pití, malá svačinka, peněženka aspol.

Bohužel ať hledám jak hledám, nemůžu najít nic, co by tento požadavek splňovalo. Nevíte o něčem? Moc děkuji
IxAriela
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chel 11. 10. 2014 11:05

Mam nejakou z rada Lowepro inverse
http://www.megapixel.cz/lowepro-inverse-200-aw
rozhodne toto pro zradlovku.

-- 11. 10. 2014 12:07 --

Ma i plastenku. vleze se do ni zrcadlovka s objektivem + treba dalsi objektiv a blesk. po stranach ma dalsi dve kapsy treba na mobil a 1l lahev + Predni kapsa na doklady a dalsi ptakoviny. Pouzival jsem ji skoro denne po dobu asi 2 let a je perfektni.

-- 11. 10. 2014 12:09 --

https://www.youtube.com/watch?v=duBUxXEK8xs
Světlo, to je, oč tu běží.
chel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kozakm 11. 10. 2014 11:17

Lowepro Inverse 200 je vyborna, akorat je to spis ledvina s ramennim popruhem nez brasna pres rameno s bedernim pasem. Ten popruh je trochu odflaknuty.
kozakm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IxAriela 11. 10. 2014 15:27

Ano, na tuhle jsem narazila, ale strašně moc se mi u ní nelíbí řešení předního dílu. A jak tady napsal kozakm, tak je to spíš ledvinka a já bych to chtěla primárně jako brašnu :)
IxAriela
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chel 11. 10. 2014 17:26

Bederni pas se da celyy zasunout a je z toho brassna
chel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod BigglesO27 11. 10. 2014 18:45

A nebo něco od Domkeho. Na zadní straně jsou dvě očka na které se dá dát pás dle potřeby.
BigglesO27
Návštěvník

Odeslat příspěvekod reign 12. 10. 2014 08:11

Ledviny s očkama na popruh dělá i Kata
reign
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IxAriela 13. 10. 2014 18:44

Ale, na brašny s očkama už jsem taky natrefila, ale k tomu jsem zase nenašla nikde žádný popruh. A nejsem tak zručná, abych si ho zvládla sama vyrobit...
IxAriela
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod reign 13. 10. 2014 21:13

Kata k fotoledvinám ten popruh dodává, měl jsem jednu...
reign
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 14. 10. 2014 00:10

"Chodívám na celodenní výlety, tak abych mohla ramenu odlehčit."

A uz sis vyzkousela nest v brasne pres rameno par kg??? Ja jen ze pro tve cestovatelske ucely existuje jeden perfektni produkt, stokrat pohodlnejsi nez brasna (na ktere zjevne trvas), ktera je urcena pro reportazni pletky. Jmenuje se batoh :)

Zcela vazne, nasazet komplet vybavu se svacinou a litrovou lahvi do brasny a tahat se s tim cely den na rameni&u pasu po horach, to by odrovnalo i me. Ale pokud ses druha Jarmila Kratochvilova, pak to treba das :)
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tomasotc 14. 10. 2014 11:18

Byt tebou se vykaslu na reportazni brasnu a jdu do te Inversky. Sam mam 200AW a nedela mi problem stravit cely tyden na Masters of Rock s ni na sobe (v ni D7000+grip, Nikon 70-300, 18-105 a 50/1,4). Popruh pres rameno je sice nic extra (podlozka klouze a me osobne popruh jaksi debilne vrze), ale vnitrni usporadani super, ta predni kapsicka taky super...a hlavne bederni pas je fakt bederni pas a ne "kus snury, kterou se muzes omotat".
tomasotc
Návštěvník