obal na Nikon D90

Diskuze o libovolném příslušenství k digitálním fotoaparátům

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Javor55 17. 9. 2013 20:10

Zdravím,
sháním nějaký obal/brašnu/pouzdro na Nikon D90 s 18-105. Přál bych si co nejmenší aby nezabral tolik místa v batohu, ale zároveň aby trochu foťák chránil. Nepotřebuji žádné kapsičky (možná na baterku, ale tu klidně nechám někde v batohu. Většinou ho budu používat stylem - hodit do batohu, někam odnést, tam vyndat dat přes rameno a chodit. Ceu bych si představoval kolem 500 a kdyby to stalo za to, tak bych zainvestoval i 900 max.
Javor55
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ltokar 17. 9. 2013 20:15

A30, S45, Ixus, FZ18, K-x, E-PL1, Stylus 1, K-5iis, E-M10
ltokar
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Daf 18. 9. 2013 09:50

Pořiď si nějakou jednoduchou pistolovou brašnu třeba od Lowepro, nebo Tamrac.
Daf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod gblack 18. 9. 2013 10:20

Půjčil jsem si od ženy šicí stroj a z tužší látky ušil obal na míru. Vzadu protažená šňůra na stažení. Práce cca na 2 hodiny. Je to lehounký a přitom to chrání před prachem a trochu i úrazy. Běžně ho pak nosím v baťohu s ostatními věcmi. Stejně tak jsem si vytvořil obal na blesk, kde jsem navíc přišil "dutinky" na baterky. Pokud bychom ale doma neměli šicí stroj, růčo bych to nedělal a raději též něco zakoupil.
D90 + NIKKOR 18–105mm f/3,5–5,6G ED VR AF-S DX
Doerr DAF-42
gblack
Návštěvník

Odeslat příspěvekod revell 18. 9. 2013 10:38

to uz skoro muzes mit nejaky polstrovany sacek nebo jak byvalo neco na prezuvky :D
Jinak, ja kdyz nechci brat tasku s sebou, tak zabalim fotak do tricka/rucniku. Nejaky pytlik je kazdopadne lepsi, samozrejme.
revell
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Javor55 22. 9. 2013 22:16

omlouvám se za opozděnou odpověď.
Kukám a ty neoprenový by možná i šly (akorát nejsou tak pěkný). Zkusím se podívat, jestli bych nenašel nějaky krásný a levný :-D za stovku to stojí za zkoušku (akorát ty 2 měsíce než to přijde z dx). Kdybych se rozhodl pro nějakou tu pistolovou brašnu tak doporučili byste nějakou? nebo je to všechno víceméně stejný?
Javor55
Návštěvník