Lowepro byla moje Prvni brasna ... vesel se do ni fotak a 1 objektiv, ono rozdil v romerech uz neni moc velky (oproti jen pro telo+objektiv), ale dal jsem ho sestre, protoze jsem ho nepouzival.
Osobne, jak uz rekli ostatni, bud o trosku vetsi nebo tu pistolovou (ale u te opravdu nevidim velke usetreni mista oproti "klasice" , navic tam je o trochu vice mista, takze tam muzes mit tenkou plastenku pro sebe).
Prodavaji se brasny s integrovanou plastenkou proti desti. Jinak osobne, co je asi pro me nejdulezitejsi aspekt vedle prakticnosti, aby ta prasna na sebe upozornovala - tudiz velkym napisum Canon Nikon Sony se usmeju a pak z toho vyleze 600D+ 18-55 ), z toho jsem uz nastesti vyrosl z velkeho napisu Adidas na hrudi

- Ja mam jeden batoh Vanguard, ktery mi dala pritelkyne (deleny, spodni cast pro fotak v horni muzu dat i tele, ale vice uz tam toho moc nedam), asi kdyby mi ho nedala, tak bych jeste doted premyslel, ktery vybrat

- druhy Crumpler- brasna pres rameno, ale je nenapadny a nikoho moc nenapadne, co v nem je. Dam do neho telo + 2 objektivy, blesk a jeste tam ma misto 5x10 cm na penezenku/vodu/klice/nabijecku/krem na opalovani atd.
Jinak nekdy bravam svou prvni zrcadlovku na vylety a dam ji treba jen do batohu a obalim rucnikem.