Fotobatoh - rada pri vybere

Diskuze o libovolném příslušenství k digitálním fotoaparátům

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod matus141 15. 4. 2012 17:02

Zdravim! chcel by som si kupit fotobatoh, ale nejaky, ktory mi aj vydrzi... moja vybava - nikon d40, nikkor 18-55, nikkor 55-200, tamron 90mm, nikon sb600, radiove odpalovace plus nejake drobnosti... chcem ale upgradovat na nejake vyssie telo, ale chcel by som, aby sa mi to potom stale zmestilo do jedneho batohu, plus este nejake volne miesto na nejaky dalsi objektiv. viete mi nieco poradit? aby sa to tam zmestilo? diky :) a este som zabudol, nech sa tam da zavesit stativ zvonku :)
matus141
Návštěvník

Odeslat příspěvekod martin2580 15. 4. 2012 17:08

LowePro Rover AW2.

Samozrejme jen muj nazor. Ostatni muzou mit jinej.

http://www.megapixel.cz/lowepro-rover-aw-ii
martin2580
Návštěvník

Odeslat příspěvekod matus141 15. 4. 2012 17:24

Nasiel som, ze je dvojkomorovy, kde spodna komora je na fotak a spol, a vrchna je neclenena... osobne mi pride ta spodna komora dost mala na to, aby sa mi tam vsetko voslo, a nechcem aby sa mi objektivy len tak pohadzovali v tej hornej komore... :(
matus141
Návštěvník

Odeslat příspěvekod martin2580 15. 4. 2012 17:35

Dole mam D90 s nasazenym 30/1.4, v tech kapsach n105/2.8, n50/1.8, sigma 70-200/2.8, sb600 a naky kraviny jako spoust, filtry, ctecku.

Nahore osobni veci - ipad atd....
Je v tom i plastenka.

Ale jak pisu, tisic lidi, devetset nazoru....
martin2580
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fredddie 15. 4. 2012 18:27

Doporučuji Lowepro Flipside 400 AW.
http://www.megapixel.cz/lowepro-flipside-400-aw
(Dá se samozřejmě sehnat levněji, je to spíše odkaz na batoh jako takový.)
Fredddie
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jirifno 15. 4. 2012 18:31

Taky doporučuji Lowepro Flipside 400 AW. Tento typ mám a jsem spokojený. Je konstruován na přenášení dvou těl. Mohu doporučit.
jirifno
Návštěvník

Odeslat příspěvekod martin2580 15. 4. 2012 18:58

Ospbne si myslim, ze batoh je nejlepsi videt. Proste zajit do skody nebo nekam kde jich maj dost a vybrat si, jelikoz fakt ma kazdej jiny naroky.

Nekdo chce velkej a mit vzdy vse u sebe, nekdo zase ne moc tezkej a bere s sebou jen cat vybavy. Nekdo chodi do hor, nekdo do mesta. Nekdo potrebuje fotak vyndavat kazdou chvili a cvakat a nekdo se drape 5 hodin na nejaky misto, kde pak pul hodky vsechno vybaluje a nastavuje, takze je to tak individiuelni vec, ze si myslim, ze zadna rada nebude dokonala.
martin2580
Návštěvník

Odeslat příspěvekod matus141 15. 4. 2012 19:07

Pozeral som aj ten flipside 400, velmi sa mi paci, ale asi fakt budem musiet vybehnut do nejakeho obchodu a tam si to vyskusat osobne. Dakujem za rady, oba odporucane batohy sa mi pacia - na flipside to ze tam zmestim vsetko a este mi tam ostane miesto, na rower to, ze ked pojdem na turu, mam kam dat "desiatu" :) dakujem teda este raz :)
matus141
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jirifno 15. 4. 2012 19:21

Určitě doporučuji zajít do nějakého obchodu i s výbavou a vše v klidu vyzkoušet. Stejně jsem to dělal i já. S výbavou jsem si zašel do obchodu a asi hodinu jsem vše skládal do všech možných batohů co tam měli. Nakonec to právě vyhrál ten Flipside 400.
jirifno
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fredddie 15. 4. 2012 21:43

Dost pěkná videa jsou na youtube (pokud jsi už nehledal). Konkrétně na flipside 400 AW http://www.youtube.com/watch?v=UKjAlWj1AmI
a ten Rower AW2 zde http://www.youtube.com/watch?v=WU2BIaOpm0A
Celkově ten uživatel tam má desítky různých batohů ukázaných tak pro inspiraci, třeba by tě zaujal i jiný. Každopádně osobní vyzkoušení je k nezaplacení. Za mě určitě Flipside 400 AW. Celkově mě přijde hodně dobře zpracovaný, dostatek místa, otvírání místa pro techniku ze strany zad - velká bezpečnost. Dvou a více komorové batohy mě připadají, že od každého tam nacpeš trochu, ale ničeho pořádně hodně, ale je to jen můj názor.
Fredddie
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kentus 17. 4. 2012 09:18

Taky bych bral Flipside 400AW, myslím že poměrem cena/prostornost/kvalita je bezkonkurenční.
kentus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bajz0 21. 4. 2012 23:35

Ja pouzivam LOWEPRO CompuTracker AW, vies tam napchat vybavu a aj laptop alebo dokumenty bez toho aby sa ti pokrcili. Ja som snim velmi spokojny mozem ho len doporucit.
Akurat je premna uz maly a tak pokukavam po Lowepro Vertex 300 AW
Bajz0
Návštěvník