lcd monitor

Diskuze o libovolném příslušenství k digitálním fotoaparátům

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Bajz0 13. 9. 2010 17:51

Toto ich vyjadrenie sa mi moc nepozdava skus si to overit na SOIke co ti povedia. Oni sa v tom vyznaju.
Bajz0
Návštěvník

Odeslat příspěvekod irmo 14. 9. 2010 07:28

ja by som suhlasil z vyjadrenim predajcu .... Zavada je uznana az ked to uzna autorizovany servis predajna iba preposiela tovar servisu nema odbornikov co by to vedeli posudit ....

Ako som uz davno pisal Samsungu by som sa vyhol, toto vsetko moze byt lachko sposobene tym ze tam montuju tie neznackove lacne TN panely od aziskych vyrobcov a na testi atd davaju tie svoje kvalitne vyrobene aj tu na SK.... Prilis velka loteria + ked takto klamu zakaznikov tak aky servis, ochotu od nich mozez cakat???

V tej istej cenovej kategorii ako je samsung vzdy najdes rovnako dobry HP, LG popripade ine LC. Naozaj nevidim dovod riskovat samsung.... (teda ja ho mam tiez ale to som otom este nevedel ;) a az ked som tu katastrofu vydel tak som to zistoval, nastastie ja som to vracal v 14 dnovej lehote po zakupeni cez internet....)

Co sa tyka kalibracnej sondy ... mal som pozicanu a aj tak som nakoniec skoncil na kalibracii "vytlacok", tak aby LCD bolo co najblizsie k vytlacku s tlaciarny ;) (co tam po "norme" ked ju ani tlaciarne nedodrzuju....)
irmo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Obšák 16. 9. 2010 18:39

Kdybych si dnes kupoval nový monitor já, tak bych nad ničím nešpekuloval a koupil si jednoznačně toto:
http://interlink.tsbohemia.cz/eizo-moni ... 92015.html

Na to, že je to S-PVA Eizo 23", tak to má i slušnou cenu :-) .
Jinak já mám HP LP2465 (ale jenom proto, že to bylo rozhodování buď 24000kč za Eizo, nebo 10000kč za HP a těch 24 klacků jsem neměl) a nestěžuji si. Podsvícení je v pohodě a barvy bez kalibrace podle mě taky. Kamarád, který mi ho prodal, si pak koupil HP LP2475 a tam mu poněkud ujíždí červená barva, takže on by si to zkalibrovat měl rozhodně.
To nové Eizo by mi vyhovovalo i svým rozlišením, má 1920x1080 bodů stejně jako televize (full hd). Já mám pc s full hd telkou propojený a stejným rozlišením monitoru a televize se člověk vyhne případným problémům s nastavením stejného obrazu na obou monitorech.
Obšák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bajz0 16. 9. 2010 19:42

HP LP2475w ma v tovarenskych nastaveniach dost vytiahnutu cevenu. Ale ked to skalibrujes tak je to parada. Ja som snim nadmieru spokojny.
Bajz0
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 22855 24. 6. 2011 20:35

Prosím o rady a hlavně zkušenosti k 7-10 palcovému 12 V monitoru do auta který scháním - poradte mi . Hlavně aby šel k němu připojit netobook . Zatím je to asi velký problém v hledání Připojení musí být HDMI , nebo VGA . Připojení AV prý to nejde řekli mi asi nemám správný věci . Moc tomu nerozumím
Porty: -
VGA: 1x CRT (D-Sub) + 1x TV-out (S-Video) + 1x HDMI
- USB 2.0: 4x
- FireWire: 1x IEEE1394a, 4pin
- Mikrofon: 1x, 3.5" jack / 1x integrovaný
- Sluchátka / SPDIF-out: 1x, 3.5" jack
- Modem: 1x RJ11
- LAN: 1x RJ45
- Express Card Slot: 1x
našel jsem asi jen jedinej a to nevím zdali je to správný typ - http://www.asm.cz/zbozi/7-tft-monitor-8 ... v-dvi.html
22855
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pety 24. 6. 2011 22:41

Jo, ten připojíš na D-Sub.
Pety
VIP uživatel

Předchozí stránka