od lennyl 13. 9. 2010 16:37
asi tri mesiace mam SAMSUNG 22" 2243BW za 189euro, viem, je to iba TN, ale pri prechode z NB na desktop + LCD neostalo viac penazi. Po mesiaci sa zacal vypinat (led dioda svietila, ale nesiel obraz), po nejakom case sa opat rozbehol, raz po hodine, potom po dvoch, potom az rano na druhy den...videl som to na problem s elektronikou pri prehrievani alebo co, isiel som ho teda reklamovat do predajne. vyjadrenie zo servisu: chyba sa neprejavila a vratili mi ho. o tri tyzdne som tam s nim isiel opat, ale uz sa mi vobec obraz nerozbehol, opat to iste vyjadrenie zo servisu, ze bol dhlhodobo testovany (dalsie dva tyzdne bol na reklamacii) a zavada sa neprejavila. teraz som ho opat odniesol do predajne na reklamaciu s tym, ze ziadam opravu v servise, alebo vymenu za druhy kus (vratenie penazi). LCD sa chova tak, ze chvilu ide, nezavisly cas na nicom, den, tyzden ide, potom sa zhasne obraz aj pocas prace a uz sa nerozbehne. samozrejme som menil kable (dvi,dsub,napajaci), pripojil som druhe stare LCD (to ide aj na dvi,aj na dsub), takze chybu u mna vylucujem, ani na predajni im nesiel, co mam napisane aj v preberacom protokole od predajcu. ALE.........ten mi oznamil, ze nemam narok na ziadnu vymenu/vratenie penazi, az ked mi ich autorizovany servis 3x bude opravovat tu istu chybu, co mi este ani raz neuznali a pritom LCD vzdy prinesiem do predajne nefukncne co mi aj predajna potvrdila....takze co teraz? cakam na tretiu reklamaciu,mily SAMSUNG....
otazka, je tu niekto z Bratislavy, co ma kalibracnu sondu, ze by mi v pripade ked budem mat LCD v poriadku pomohol s kalibraciou? tie profily co ponuka Samsung su nepouzitelne pre upravu fotiek (aj ked som amater a publikujem na webe a kazdy tu ma inak nastavene LCD), jedine co som robil, tak som skusal manualne nastavovat LCD podla "kalibracneho" programu step-by-step, zlepsenie je, ale stale nic moc...
D750 + N18-35/3,5-4,5G + N20/1,8G + N28/1,8G + N50/1,8G + N85/1,8G + N70-200/4G + SB700
karbonak Triopo GX-1027 s Giottos MH1311