tohel bych neresil tady na DA, ale zavolal bych primo na do ty spolecnosti, se ktreou letis. Ptz kazda ma jiny pravidla a po 11.09.01 se to dost hroti a kdyz bude mit nejaka spolecnost v prepravnim radu, ze muzes mit jedno check in zavazadlo do nejaky vahy plus jedno on board, a ty budes mit brasnu a treba jeste nejakej batuzek/malou tasku, tak muzes mit pri odbaveni problem a budou po tobe chtit striktne jen to jedno on board zavazadlo, takze budes honem prendavat veci z toho batuzku do check in-ovyho kufru, ptz brasnu s fotakem, pokud se nepletu, si asi jen tak odbavit nenechas.. tot moje zkusenost. jo, a jak me tim zaskocili, tak jsem zapomnel, ze mam fotak pripnutej k baglu a celou cestu jsem se modlil, aby tam zustal. ale zustal

a co jsem slysel, tak treba i batoh plus taska s notebookem uz jsou dve zavazadla a nechtej to dovolit a jedno musi dolu. takze bacha. lepsi si tm zavolat.
hm, ted koukam, ze na tohle se vlastne nikdo neptal..

jen jestli muze vzit fotak do letadla. no to je jedno, budiz tohle info pro vsechny, mazat to nebudu, treba to nekomu pomuze..