Jaký fotobatoh?

Diskuze o libovolném příslušenství k digitálním fotoaparátům

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod DanielR-EU 29. 5. 2009 12:15

Zdravím, nechci kuli tomu zakládat nové téma tak se zeptám, tady vejde se mi do batohu -Lowepro Primus AW - DSLR A200 s 70-300mm objektivem? Ten batoh se mi celkem dost líbí, jenom bych potřeboval vědět jestli se to tam nacpe
DanielR-EU
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fojťan 29. 5. 2009 14:09

je treba se na to podivat, a vyzkouset. v zadnem pripade bych nedoporucoval koupit batoh, ktery si predtim neprohlednes.
learnin' to fly
Fojťan
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Xsakorov 31. 5. 2009 13:08

Já uvažuju nad Aero Speed Pack 75 nebo Adventure 7 obojí od Tamracu. Co myslíte? který je lepsi?
Xsakorov
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod voyo 31. 5. 2009 19:53

caute,
mate niekto napad na ruksak, do ktoreho by sa zmestil fotak + 4 obejktivy a blesk.
a vybava na 1dnovy trek -> t.j. 1,5 flasa nieco pod zub pripadne este nieco na seba?
dik
voyo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bertold8 31. 5. 2009 21:33

Adventure 7 nebo radeji 8, lowepro rower, flipside 400, do kata 467 nedas 1,5 lahev. Pak jsou i drazsi a odolnejsi ciste fotobatohy bez oddelene casti pro obyc veci: tamrac explorer a lowpero vertex
nikon d750, 28-105/3.5-4.5, 70-300VR, 50/1.8, 85/1.8, 24/2.8, blesky
Audinst MX1 + Shure 940 || Sansa Zip + ZS5
bertold8
Návštěvník

Odeslat příspěvekod golem2 31. 5. 2009 22:02

http://products.lowepro.com/product/Min ... 966,14.htm
jedlo+ľahšia bunda, alebo plášť do dažďa, fľaša sa dá pripevniť na boku.
Canon 6D, 17-40, 24-105,70-200/2,8,100/2,8 IS,
golem2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod maciakba 1. 6. 2009 09:30

golem2 píše:http://products.lowepro.com/product/Mini-Trekker-Classic,1966,14.htm
jedlo+ľahšia bunda, alebo plášť do dažďa, fľaša sa dá pripevniť na boku.

jo toto je vyborna volba, ja prave kupujem MIni Trekker ale AW ktory ma naviac drziak stativu a All Weather plastenku
maciakba
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fojťan 1. 6. 2009 17:36

voyo píše:caute,
mate niekto napad na ruksak, do ktoreho by sa zmestil fotak + 4 obejktivy a blesk.
a vybava na 1dnovy trek -> t.j. 1,5 flasa nieco pod zub pripadne este nieco na seba?
dik

presne takovy batoh jsem vybiral minuly tyden, akorat s tim, ze jsem chtel jeste kapsu pro notebook.

po vyzkouseni vseho mozneho jsem nakonec vybral lowepro compurover AW, ktery me pozadavky splnoval v nejvetsi mozne mire. ustupek byl nutny jen v prostoru pro fotak, kde jsem malinko slevil z prostorovych naroku. nicmene na telo, tri objektivy a blesk je v pohode. navic ma system doplnku, takze si muzes k nemu koupit externi pouzdro na objektiv(y), prislusenstvi nebo dalsi drobnosti.

tamracy adventure jsem rovnez prohlizel, ale nepresvedcilo mne jejich zpracovani. pokud nepotrebujes kapsu na notebook, doporucil bych lowepro flipside nebo rover AWII, na ktere jsem se oba koukal a jsou fajne. celkem zajimavy mi pak prisel i batoh national geographic. hodne kladnych ohlasu jsem pak cetl na batohy naneu, ale bohuzel jsem je nikde nesehnal fyzicky k videni, takze z nich seslo.
learnin' to fly
Fojťan
Návštěvník

Odeslat příspěvekod maciakba 3. 6. 2009 21:55

kto mate Mini Trekker AW, da sa na nom odopinat bederny pas?
maciakba
Návštěvník

Odeslat příspěvekod noveL 4. 6. 2009 09:28

Ak nepotrebujes do toho narvat vela veci, ako deku, stan, velku flasu vody, ci cely obsah mcdonald tak ti postaci aj ten co som si ja kupil, pokial nechces za rupsak utracat 4000 sk a prioritou co sa tyka priestoru je pre teba fotoaparat v tom pripade je to dobra volba.

Moj stal 900sk, vnutro je uplne menitelne, prestavias si tie prehriadky ako len chces + ma to aj dalsie ulozne priestory, navyse je to site z kvalitneho materialu a je tam dostatok priestoru aj na velky objektiv.
Najvacsou vyhodou vidim fakt ze ked ulozim fotak nemusim odmontovavat objektiv. cize si vzdy pripraveny vytiahnut a fotit.

Posielam foto konkretne mojho, vsimni si ako pohodlne si tam lezi moja d90 s namontovanym objektivom 18-105 mm. Ako vidis su tam este dalsie ulozne priestory na prislusenstvo, ako je blesk, cistiace potreby a podobne.

http://www.msystems.sk/fototaska.jpg
noveL
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fotohans 4. 6. 2009 09:41

noveL: nebylo by od věci uvést o jaký batoh se jedná :hm ať si můžeme najít rozměry a parametry
fotohans
Návštěvník

Odeslat příspěvekod noveL 4. 6. 2009 09:48

noveL
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ondrej Bobek 4. 6. 2009 10:54

toto je pekny batoh: http://prolaika.inshop.sk/inshop/brasne ... black.html
Podobnych su na trhu ale desiatky, od 50€ az po cenu zrkadlovky,.....staci sa len poobzerat po e-shopoch
Ondrej Bobek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TomK83 7. 6. 2009 12:55

Ahoj, mám jeden možná triviální dotaz, který se týká batohu jen z části... Přemýšlím o zakoupení stativu a jako neznalý věci si říkám, jak se s ním potom tahat? Pořizujete si batoh pro stativ nebo jak toto řešíte?
TomK83
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka