Jaký fotobatoh?

Diskuze o libovolném příslušenství k digitálním fotoaparátům

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod bape78 13. 7. 2008 19:14

Dobrý den,
poradí mi někdo s koupí fotobatohu?

Potřeboval bych batoh, který by byl rozdělen na část pro fotoaparát ( tělo + 2xobjektiv) a zároveň měl i úložný prostor.

Jde mi o to že se mi nechce na krátké výlety, ať už pěší či na kole, tahat batoh a ještě fotobrašna.

Díky moc.
bape78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audis 13. 7. 2008 19:58

stav se obchodech s fotobrašnami (fotoprodejny) a tam si prostě vyber...
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bape78 13. 7. 2008 20:11

audis píše:stav se obchodech s fotobrašnami (fotoprodejny) a tam si prostě vyber...

Ó jak prozíravé...

Moc děkuji, ale chtěl jsem slyšet nějakou radu či doporučení od spokojeného uživatele...
bape78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod golem2 13. 7. 2008 20:18

Ja by som ti doporucil Lowe Mini Trekker Classic, s ktorym som spokojny a vyhovuje mi, ale niekto iny odporuci iny batoh napriklad Tamrac Adventure. Takze ta rada ist a sam si ho odskusat je velmi dobra. Kazdy ti odporuci iba to co ma.
golem2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ypres.bass 13. 7. 2008 21:03

pokud se ti jedná o to abys měl i na delší akce jenom jedno zavazadlo, tak já jsem si na to vybral Fomei Winner R08 - a navíc není drahý
www.stanislavkolarik.cz
ypres.bass
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Crazy Ivan 15. 7. 2008 07:23

Mel jsem Tamrac Adventure 7 ... na telo s nasazenym objektivem + dve dalsi skla a blesk je akorat. Maly ulozny prostor je nad vybavenim pro foto techniku.
Ja jsem ho prodal, jelikoz jsem jsem prikoupil dalsi telo a to uz bylo na nej moc.
Kazdopadne kdybych kupoval znova, tak bych urcite bral Adventure 9
R09 - Zkáza megapixelů
Crazy Ivan
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anacron 15. 7. 2008 08:59

Já bych se u uložení foťáku pod prostorem pro ostatní věci docela bál, třeba pokud by mi nedejbože vyteklo pití tak to jde přímo na foťák a taky se baťoh pokladá na spodní část, kde mám celou fotovýbavu a na tuto část můžou tlačit věci nahoře.
Anacron
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fita 15. 7. 2008 09:57

Já osobně bych si dovolil doporučit některý z řady Fastpack od firmy Lowepro. Já si pořídil model 250 a jsem s ním velice spokojený, mám v něm foťák s objektivem, další objektiv, blesk a stále je v něm docela dost místa
fita
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Crazy Ivan 15. 7. 2008 18:49

Anacron píše:Já bych se u uložení foťáku pod prostorem pro ostatní věci docela bál, třeba pokud by mi nedejbože vyteklo pití tak to jde přímo na foťák a taky se baťoh pokladá na spodní část, kde mám celou fotovýbavu a na tuto část můžou tlačit věci nahoře.

Presne tohle se mi stalo, vyteklo mi neco v horni casti. Zustalo to v ni jako v kyblu, na fotak nesla ani kapka.
Tlacit to urcite na vybavu nebude, nebot zaprve je to dobre odpolstrovane a zadruhe se tam zase tolik veci nevejde ... do adventure 7 jedna vetrovka a dost, do adventure 9 mozna trochu vice.
Co se tyce spodku batohu - tak ten je vice nez pevny, normalne jsem jej i mene setrne pokladal a nicemu se nic nestalo.
R09 - Zkáza megapixelů
Crazy Ivan
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tom.as 18. 7. 2008 15:47

Poohledni po batozich Naneu Pro. Nedavno jsem koupil model Alpha, pravda, je trochu vetsi oproti pozadavku tazatele, ale vypracovani a vnitrni vybaveni mi prijde vynikajici. A delaji i mensi modely Bravo nebo Echo. A cena neni premrstena.
tom.as
Návštěvník

Odeslat příspěvekod sion1 19. 7. 2008 09:08

Batoh Naneu Pro můžu doporučit, mám Bravo a je perfektní, skvělej materiál, zpracování i design ( nikdo nic podobného nemá ).
Každý den s ním chodím do práce a pokud chci vyrazit s foťákem, během 3 min mám vložené polstrování a jde se.
sion1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drAcOniS 19. 7. 2008 13:40

Anacron píše:Já bych se u uložení foťáku pod prostorem pro ostatní věci docela bál, třeba pokud by mi nedejbože vyteklo pití tak to jde přímo na foťák

Bát se netřeba - nyní navíc za zajímavou cenu (akční cena na červenec)... :-)
Nikon D80 + Tamron 17-50mm F2.8 XR Di II LD Asp.(IF) + Sigma 70-200mm F2.8 EX APO HSM
drAcOniS
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod charlyk 4. 8. 2008 19:31

Ahoj, řeším podobný problém. Mám bágl Lowepro CompuTrekker Plus AW, ve kterém přenáším celou fotovýbavu + notebook a který je úplně super, ale váží asi 100 kilo prázdný a 200 kilo naplněný – na jednodenní výlet nic moc. Posledních pár dnů jsem pokukoval po různých batozích a na pokraji zešednutí mi jako výherce vypadl Lowepro Fastpack 250 – má dvě komory, vejde se do něj foťák se záklaďákem, bleskem i obludnou Tokinou 80–200 mm. Navíc je za celkem přátelskou cenu (82 dolarů na eBayi). Ještě jsem ho nekoupil, takže pokud by někdo z diskutujících měl vhodnějšího kandidáta, rád si nechám poradit.
Canon EOS 760D
Canon 17–55 mm f/2,8 | Canon 70–200 mm f/4L
2× levá ruka
charlyk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bape78 4. 8. 2008 22:38

Čau,
já jsem nakonec po všem možném vybírání koupil za 1730Kč batoh od fa Bagmaster (http://www.bagmaster.cz/katalog/fotobatohy/batoh-ml-014) a jsem s ním zatím moc spokojený.
bape78
Kolemjdoucí

Další stránka