GPS tracker/lokator na hladanie vybavy pri kradezi

Diskuze o libovolném příslušenství k digitálním fotoaparátům

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod pemar. 13. 9. 2024 12:36

Ještě je tu možnost použit něco takového:

Bateriový GPS lokátor REXlink Battery LL01 4G: ale proti hovoří cena, rozměry a hmotnost.
pemar.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod landov 13. 9. 2024 14:33

lennyl_2 píše:Novy mobil praveze nepotrebujem, ten co mam je ako novy, vizualne aj funkcne.
Aj ja som robil upgrade o tri generacie...z Huawei P30Pro na P60Pro (preskocil som P40Pro a P50Pro) kvoli vacsim foto snimacom a vacsiemu displayu/baterii.

Cinske znacky ma moc neoslovuju svojimi OS, ani Samsung moc nie.
Takze mi ostava Huawei a prave aj ten Apple s iOS. potom by som mohol teoreticky kupit aj Air ntb s M3 (kvoli vahe a tichu), ale nepotrebujem nateraz este ntb.

Ja som bol velkym fanusikom Oneplus. Mal som OP3, OP6 a nakoniec OP8T, ktory bol nestastie hlavne po SW stranke a tym u mna skoncili. Potom som presiel na Samsung S21FE, ktory bol ako balzam na dusu oproti OP8T. Teraz som uz rok na svojom prvom skladacom fone Samsung Z Flip 5 a stale som z neho nadseny. Tento mobil strcim do akehokolvek vrecka na nohaviciach ci bunde a aj z hladiska vykonu a baterie je OK. Klasicky mobil u mna nateraz nema sancu.
Fotak na mobile je u mna iba zaznamnik video nepouzivam vobec. AI funkcie ale tlaci Samsung naozaj riadnym tempom.
landov
Expert

Odeslat příspěvekod lennyl_2 13. 9. 2024 15:02

pemar.: ano, presne taky typ GPS lokatora som na zaciatku temy popisoval. je to technicky dobre riesenie na vyhladavanie stratenej veci bez "obmedzeni". ale predrazi sa to hlavne o ten poplatok prevadzkovatelovi sluzby za vyhladavanie + kupa SIM a platba operatorovi za SMS a data.
tento model ma akurat slusnu vydrz (tych 180dni odhadujem v dakom sleep rezime).

landov: nedavno som bol napichany na skladacku. pozrel som vsetky mozne testy na youtube. uz som mal v ruke v Telekom predajni Samsung Galaxy Z Flip6 a zarazilo ma, ze ked som mobil trochu natocil, tak display dostal modry nadych. to ma absolutne odradilo a sklamalo. asi to bude tym druhom povrchu, aby sa to dalo skladat.
to moj P60Pro OLED je oproti tomu luxusne staly z kazdeho uhla.
+ som si cital komentare uzivatelov na Alze a jeden chalan Z Flip6 vratil, lebo si uvedomil, ze mobil kazdy den tak casto musi otvarat na hlavny LCD, ze to pre neho nema zmysel. a ja by som dopadol tak isto...
Sony A7 IV + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN
lennyl_2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod landov 13. 9. 2024 18:50

Nevsimol som si u mojho nejaky nadych...mozno to bolo svetlom v spojeni s foliu, ktora je na hlavnom displeji Flipov aplikovana od vyroby.
Ono sa da vela veci urobit cez displej v zlozenom stave, najma cez Samsungacku apku, ktora sice nie je defaultne nainstalovana ( nie je podporovana vo vsetkych krajinach - v SK ale uz druhy rok ano), ale "upgradne" moznosti fonu nasobne.
landov
Expert

Předchozí stránka