Jako upřímně - při současné úrokové míře je šance na nabídky splátek bez navýšení dost malá...
Tyto akce nabízel s různými partnery Megapixel (tam jsem využil), Škoda i Oehling (tam jsem vlastně kdysi dávno tako využil), ale momentálně to nevidím nikde a dost bych se tomu divil.
Tohle není jen o prodejcích, ti dělají vždy přes partnery (Homecredit, Cetelem a tak),můžou se samozřejmě objevit nějaké akční nabídky, ale nyní je toho určitě méně, než třeba před třemi lety.
Není asi jiná rada než pečlivě sledovat, ona klidně může nějaká "akční nabídka" kolem financování vyskočit, ale momentálně to zkrátka není až tak snadno dosažitelné.
EDIT jo a jedno varování - když jsem se známého, který kdysi dělal v Cetelemu ptal, jak mohou fungovat, když jsem neplatil ani korunu navíc, tak se dobře bavil a sdělil mi, že lidé jako já jsou jen "reklamní materiál" (to mne tedy urazilo), protože reálně to má bez navýšení méně než 10% zákazníků!!! Nejde o překlep, opravdu prý jen cca 10% řádně splatí. A v momentu, kdy to nezvládají, tak jim buď pro prodloužení naskočí úroky normální (to je ještě OK), ale leckdy naopak vyšší. Takže bacha na to, pokud si někdo není se svou kázní úplně jistý, tak může být jistější vzít úvěr s úrokem nenulovým, ale vcelku přijatelným, což může vyjít lépe, než úvěr s navýšením nula ale s drsnějšími dopady při nesplacení.
A ne, nejde ze strany úvěrových společností o žádný "ojeb", já měl něco na splátky tuším 3x a vždy opravdu bez navýšení, je to jen o nekázni lidí při splácení...

Mimochodem docela drsné téma k přemýšlení , ale to bych sem raději netahal