Davidof píše:Myslíš jako že lidé si kupují bezzrcadlovky, protože viděli nějakou reklamu a ne pro jejich výhody (které tam jsou, ale ti lidé o nich neví) ?
Trochu jinak.
>>Jsem presvedcen, ze v drtive vetsine si lidi poridi bezzrc, protoze jsou timto smerem ovlivneni, marketingem pripadne jinymi lidmi ovlivnenymi marketingem nebo zase jinymi lidmi ... ... <<
Vyhody...jsou a jsou i nevyhody ale to je desne individualni a zaroven siroke tema. Jestli ti lidi ty vyhody vidi
ci dokonce maji sanci vubec vyuzit ...to je taky siroke tema....to by bylo tak na navrat do Gancovlakna
-- 18. 6. 2021 15:33 --lennyl_2:
Vsichni jsme ovlivnovani ..mmj i marketingem.
tak zalezi co clovek pouziva neni MILS jako MILC, neni SLR jako SLR ..., ja mel treba sveho casu vyborne zaostrene fotky z kompaktu Olympus i Panasonic, samozrejme ne vsechny sceny se tim daly ostrit nicmene je to 15+ let a klidne si z toho vytisknu A4 a muzu na ni koukat z 20 centimetru nebo proste ze vzdalenosti, kdy uz to je nepohodlne
D500 mi s nenativnimi TAMRON ZOOMY ostrila a ostri vzdy k me naproste spokojenosti mez serizovani. Neporovnatelne lepe nez Z50 s cimkoliv,. Z6ii ma AF fajn..ale z me zkusenosti jen se Z skly(naopak treba se starymi skly je foc-peak mimo vice nez me oko), ostatne ta Z skla jsou take jedina, u kterych se Nikon tvari, ze jakoze neco garantuje(co se toho AF tyce)
Bezzrc jsou proste kompakty s vymennymi objektivy, nic vic. A ano, kdyz se progress tlaci do nich, tak budou ony nejlepsi. Nic vic v tom nevidim.
-- 18. 6. 2021 15:52 --milann88 píše:Tohle me bavi, neveris, ze tam jsou nejake vyhody, presto si CSC koupis, tady to chce asi nekdo rozvratit zevnitr

.
Je tezko brat te vazne, kdyz hned z prvni vety mam pocit, ze jsi vubec necetl, co jsem psal nebo to proste ignorujes. A neni to poprve.
Jasne jsem napsal, ze vyhody nepopiram.
Ale mozna nereagujes na mne nebo jsem te spatne pochopil
milann88 píše:Ja jsem mel ruzne tridy DSLR i spolecne se Z6 vedle sebe, kupoval jsem to za slusne ceny, ze jsem nemel nejmensi problem to prodat bez ztraty, takze jsem si chtel na svou kuzi vyzkouset, zda to pro me je uz cesta nebo ne a subjektivne mi CSC prineslo vic vyhod a nevyhody jsou velmi zanedbatelne. Prinest si domu z portretniho foceni zasadne mene spatne zaostreneho odpadu je hodne prijemne.
Ale jasne..souhlas...ale sam pises..subjektivne..takze to nebude platit pro kazdeho...kolik lidi z tech, co si bezzrc koupi je na tom fotograficky jako ty? 2 promile? nebo jeste mnohem mene? nebo cele jedno procento? kolik jich je schopno vyuzit to jako ty, kolik jich to vyuzije jako ty, kolik jich ty vyhody, ktere jsou aktualne strkany do bezzrc vubec pouzije?
Ferin: neznam te, cili to nemyslim osobne. Nicmene ja mam zase zkusenost, ze skoro zasadne lidi, co si mysli, ze nejsou ovlivnovani, jsou naopak ovlivnovani nejvice - zcela brutalne - a byva to neoddiskutovatelne prokazatelne.