To ale nic nemeni na tom, ze treba pri mnou drive popsanem scenari mi MILC oproti DSLR umozni poridit nasobne vice vyuzitelnych snimku.
EVF mi stale kazi radost ze "hry", ale vysledek je lepsi.
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
tomashr píše:Porovnání MILC a DSLR je nutno říkat trochu konkrétněji... Pemar je deformovaný tím, že v DSLR měl D850 a D500 což byl fakticky vrchol vývoje DSLR a překonání ze strany MILC tím bylo pomalejší.
Naprostá většina jiných DSLR ale v AF byla zásadně horší. Dovolím si například tvrdit, že v AF překonal už Olympus E-M1II (z roku 2016), který je přitom v AF spíš lehce pod kritizovaným Nikonem Z6, úplně všechny DSLR EOSy snad s výjimkou top modelů 1DXII a III a zrovna tak i valnou většinu běžných DSLR od Nikonu. Pokud si uživatel něčeho, co v DSLR byla řekněme běžná střední třída, pořídil MILC, tak si prostě pomohl už u generací, jako byly u Nikonu první Z6/7 a krok zpět to nebyl ani náhodou. A přiznejme si, že podobných lidí je většina... Holt ale pokud někdo měl v DSLR něco něco úplně top, tak to dorovnání či dokonce překonání trvalo déle, to je dost logické
ten faktor líbí/baví, a ten hraje pro Z řadu.
Vy si můžete namlouvat, že Z řadu kupujete kvůli sklům, u mne to neplatí.
pemar. píše:Ono dost záleží i na tom, co člověk fotí a kde.
...veľká vďaka za profesionálne foto! Ešte keby mal človek o 30 rokov menej , ale fotky sú fakt veľmi vydarené
houghs píše: Z8 proti Z6 na jeho fotkách (ty které tu prezentoval) vůbec žádnou změnu nepřinese. Ty megapixely navíc uvídí jen on sám na svém monitoru.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků