Ale určite sa to nedá použiť pri fotení svadby a podobne, prípadne hladať šteker niekde na akcii a potom hodinu strážiť foťák.

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Hamrlex píše:Už mě z toho jde hlava kolem.. Vychází mi to takhle.
1. Nikon Z7
2.Sony A7III
3.Canon R
pavelmeli píše:R-ko je skvělý foťák, přestože jde o první generaci Canon FF bezzrcátka, s posledním fw je plně srovnatelný se Sony A 7III. Možnost výhodného nákupu objektivů EF, které s adaptérem fungují naprosto korektně, je bonus navíc.
P.
A to ti tu ešte nespomenuli Panasonic S1, ktorý by sa ti hodil možno najviac:Hamrlex píše:Už mě z toho jde hlava kolem.. Vychází mi to takhle.
1. Nikon Z7
2.Sony A7III
3.Canon R
AwwA píše:pavelmeli píše:R-ko je skvělý foťák, přestože jde o první generaci Canon FF bezzrcátka, s posledním fw je plně srovnatelný se Sony A 7III. Možnost výhodného nákupu objektivů EF, které s adaptérem fungují naprosto korektně, je bonus navíc.
P.
Plně srovnatelný rozhodně není.
Na úrovni 6D je len snímač .. keďže ten sa od 6D ku 5DIV (ktorý je aj v R-ku) moc neposunul .. leda tak v DR na nízke ISO.pavelmeli píše:R-ko je podle mě na úrovni Canona 6D, čemuž odpovídá cena i vybavení. Zatím fotit mám čím, zůstávám u DSLR a počkám na další (vyšší) generaci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků