Takže vybral si si "voľáky útočný chaos" .. takmer pri pravom rohu, kde by určite každý objektív mal zníženú ostrosť .. na ktorom sú tak malé detaily, ktoré by mal určite problém zreteľne zachytiť hociaký fotoaparát s bayerovou maskou .. kde zachutené dáta žiaden RAW prevodník nedokáže zrekonštruovať (dokonca ani ty sám nie) .. a na základe neho obviňuješ Olympus s patlania?
-- 14. 4. 2016 22:38 --Petr Luňák píše:Ja jsem nenapsal ve fotaku, ja jsem napsal u Nikon DSLR a to na zaklade tvych tvrzeni, ze Nikon neumi kvalitne doostrovat a ze za to muze stary expeed procesor. Oboje tva tvrzeni jsem za pomoci obrazoveho materialu hrave vyvratil.
Ani jedno z tých 2 "mojich tvrdení" si nevyvrátil, lebo ja som tvrdil niečo úplne iné!
A keď už píšeš, že si nenapísal "vo foťáku", tak Nikon DSLR vari nie je foťák?
Len tak mimochodom, napísal si:
Petr Luňák píše:Menit parametry obrazoveho profilu (tedy i miru doostreni) umela uz D50, to nema s obrazovym procesorem VUBEC NIC SPOLECNEHO, ty sasku. Uz nevis jak by ses z toho mega trapasu vykroutil a placas cim dal vetsi kraviny. Podrezavas si pod sebou jiz tak nahnilou vetev. Chlap by davno uznal, ze se spletl. Ty ses vsak ubohej zbabelec.
Petr Luňák píše:Takze znova. Umi Nikon doostrovat jako Olympus nebo neumi? Zrejme tve IQ nedosahuje takove urovne, aby bylo schopne odpovedet na tak jednoduchou otazku. A pak nekomu rikej, ze ma pos*ramocenou logiku, ty sasku.
Petr Luňák píše:Opakovane jsem te upozornil a nazorne ukazal, ze doostreni lze u vsech DSLR Nikon uzivatelsky nastavit, viz odstavec vyse. Nezareagoval si na to upozorneni ani jednou
Fakt sa ti to nezdá ako urážka? Fakt si myslíš, že som na to mal nejako zareagovať?
A pre budúcnosť: vedz, že už ti NIKDY nebudem dokazovať to, čo som nikdy netvrdil!
Keď mi niečo zacituješ, tak kľudne. Ale na "ganec tvrdil to a hento a tu je proti tomu dôkaz"
=> na to zabudni!!!
EDIT: a nebudem ani dokazovať to, čo som už dokázal, len si na to nereagoval (alebo si to zakecal)