Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Ani tu nie je "špatný", väčšina diskutujúcich uznáva že je to super foťák. A na tvoje účely je najlepší.polyfilip píše:Podle recenzí co jsem četl i na ephoto.sk je OMD E-M10 povedený kus i když má Micro 4/3 který podle příspěvků tady ve vlákně je špatný.
Nevím jestli se na celou věc nedíváte okem profesionála který si focením vydělává.
Ganec píše:Ahoj tak jsem si dneska přečetl vaše příspěvky a jsem trochu zmatený. Podle recenzí co jsem četl i na ephoto.sk je OMD E-M10 povedený kus i když má Micro 4/3 který podle příspěvků tady ve vlákně je špatný. Nevím jestli se na celou věc nedíváte okem profesionála který si focením vydělává. Já jen chci poradit nějaký fotoaparát který bude rozměrově přijatelný s hledáčkem a dotykovým displejem (ten bych možná dokázal oželet). OMD E-M10 se mi jeví že vše splňuje a pro začátečníka je vhodný ale jelikož v digitální fotografii nejsem odborník tak si rád nechám poradit i jiný model.
Ceny si vážný zájemce může vyguglit, já je nesleduji.reign píše:Pavel Breit : škoda, žes nenapsal ty ceny, aby lépe vynikly kompletní výhody MFT.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků