Daemonius :nevím jestli sis všiml že jsem upravil požadavky, X-A1 nemá hledáček ani dotykový displej.
co jsem četl na dpreview.com o OM-D E-M10 tak se tento model poměrně povedl i když má 4/3 snímač
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Daemonius píše:Nekupuj si X-M1. Fakt ne..
kamik99 píše:Daemonius píše:Nekupuj si X-M1. Fakt ne..
Můžeš k tomu prosím něco víc napsat?! Docela o ní uvažuju jako náhradě Oly E-PL3.
polyfilip: Jinak k systému Olympus m4/3. Zvaž jestli ti nebude vadit poměr stran 4:3 a větší hloubka ostrosti oproti APSC CSC.
Daemonius píše:Kup si Fuji X-A1. V závislosti na ceně buď se seťákem, nebo samotné tělo a nějakej Fuji objektiv z bazáče (nebo přes adaptéry jakýkoliv dle vlastní volby).
Nekupuj si X-M1. Fakt ne..
m4/3 jsou specializovaná záležitost pro milovníky vysoké úrovně šumu a mizerných barev.. (až na jednu vyjímku, ale tu si stejně nemůže člověk snadno koupit).
Sony je ucházející alterantiva, ale asi bych si radši koupil Samsung (nicméně tam bych počkal, dokud ten nový sensor z NX-1 nenacpou do něčeho kompaktnějšího).
reign píše:Daemonius : jsem rád, že s názorem na X-trans nejsem sám, zajímal by mně tvůj názor na jejich nejnovější jpeg, já to poznám spolehlivě na vlastních záběrech, cizí snímek tak neposoudím.
hocal píše:Ešte jedna úvaha: Oly zo seťákom má velkú hĺbku ostrosti a preto sú niektoré fotografie až moc podobné fotografiám z kompaktov. (?)
reign píše:Úvaha správná. I s APS-C seťákem je ten look na hraně, no a m4/3 už jsou zcela bez šance.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků