Lotrandor: chyby? Kdo dokáže říct, co je a co není chyba? Ty to dokážeš? Neberu vyloženě brutální kiksy.
Každý vnímá fotky jinak a něco, co zkritizuje, si tam vždycky najde.
Jen prostě nemám rád, když si někdo prostě musí rýpnout za každou cenu.
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Lotrandor píše:Němec Jan: výbornej argument, to se musí nechat. K hokeji se bude vyjadřovat Jágr, jestli se mi auto smí líbit se zeptám Kabaňa atd. Jenže mě focení, narozdíl od toho rusa, neživí. Takže si chyby můžu dělat jaké chci. On by měl odevzdávat profi práci. Mě to jen baví a pokud ty chyby vidím i já, je to na pováženou. No ne?
lukas_highenergy.cz píše:chel píše:Pkud je nekdo fakt profik tak tam mam hasselbld nebo phase one ... ale to zas lidem rikat nemuzes ...
Ty vážně moc neřešíš, co píšeš, hlavně že oponuješ? V půlce příspěvků píšeš, že profíci používají jen Nikon a Canon a teď najednou, že kro je profík tak má PhaseOne a nebo Hasselblad? By chtělo trochu konstantnější názor - aspoň po dobu, než ty starší příspěvky zapadnou...
Btw. Když mrkneš na seznam klientů třeba u toho Jimmyho China (co používá i to OM-D a pak nějaký Canony), tak netuším, co víc bys chtěl od profíka...
chel píše:Jeste jsem nevidel svatebniho fotografa s nicim jinym nez s Canon Nikon ... nikdy.
chel píše:
Btw. Když mrkneš na seznam klientů třeba u toho Jimmyho China (co používá i to OM-D a pak nějaký Canony), tak netuším, co víc bys chtěl od profíka...
Ty prodavas olympus? Ty jsi prodejce ze?
Ja mluvil pro proficich canon nicon na urovni svateb. Ale ty jsi prisel se svetovym fotografem ktery dela hoooodne specifickou vec a to je foceni pri zaveseni na lane. Tam je asi dobre mit neco lehkeho.
Kolik jsi dneska prodal olympusu?
Němec Jan píše::D chele, ty se mi fakt zdáš....ty jsi s tím začal, že kdo je profík fotí tím a tím atd..
Máte ještě na workshopu místo? Rád bych si vyslechnul nějaká ta moudra i na živo
chel píše:chel píše:Jeste jsem nevidel svatebniho fotografa s nicim jinym nez s Canon Nikon ... nikdy.
A ty neumis cist
lukas_highenergy.cz píše:- O profi svatebních fotografech píšeš až teď, doteď se tady psalo jen profík.
chel píše:Jeste jsem nevidel svatebniho fotografa s nicim jinym nez s Canon Nikon ... nikdy.
Němec Jan píše::D chele, ty se mi fakt zdáš....ty jsi s tím začal, že kdo je profík fotí tím a tím atd..
Máte ještě na workshopu místo? Rád bych si vyslechnul nějaká ta moudra i na živo
Němec Jan píše:chel píše:Kdo chce poradne fotit, tak ma canon nebo nikon.
Taková citace stačí?
chel píše:Pkud je nekdo fakt profik tak tam bude mit hasselblad nebo phase one ... ale to zas lidem rikat nemuzes ...
reign píše:chel: když už máš názor (zde na fóru dost často prezentovaný) tak si za ním alespoň stůj, toto je dost schizofrenické
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků