Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Môj brácho sa s tým určite nejako pohral, keďže jemu sa páčia viac kontrastnejšie zábery .. a jeho výstupné JPG boli citeľne farebnejšie ako bývali moje (dal som mu svoj starý PEN E-P1): ale asi mal len zvýšený kontrast a vypnutú gradáciu.k.o.v.b.o.j píše:Přesně tak jak Wikxzen chtěl bych aby se fotky co nejvíce podobaly režimu VELVIA od fuji. Myslel jsem, že si stím už někdo hrál![]()
Ganec: Fuji nemám, ale fotky od Fuji jsou na první pohled hezčí a to bez jakýchkoli úprav.
monikash píše:Tam mi dorazilo "držadlo" DMW-HGR2, a můžu potvrdit, že sedí i na GX80. A držení s ním je mnohem lepší. Jen se prodlouží výměna baterie.
Mirus1 píše:Ganec:: Ten dotaz na "hezčí"fotky z Fudji než olympus beru jako nepovedený vtip,nebo totální neznalost ničeho, kterým nemá cenu se ani zabývat.
Co se týká "iEnhance" je to na každém soudruhovi jaká kolorizace se mu líbí, co brání každému,aby si to v hledáčku nebo na displei prohlédl a rozhodl se pro to či ono?? Je přece možnost v nastavení laborovat i ze saturací.
Můj názor na tohle téma je ten,že nejoptimálnější a nejhezčí fotky jsou takové,jaké vidím v reále očima a jako takové je dokážu přenést i na kartu i na příp.tisk.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků