Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Němec Jan píše:Ale vždyť jo. Tady je to pořád jen DOF DOF, ale pokud se podíváš na weby, kde se fotografie sdílí, a zobrazíš si nejoblíbenější fotky, takových tam moc není.
Nic proti tomu, i já takové fotky dělám, ale nebudu tu přece tvrdit, že prostě bez toho nejde fotit.
hoax píše:S tím moc nesouhlasím, naopak poslední dobou vídím na netu spoustu DOFek a mám pocit, že lidem se to nějak instinktivně líbí ten look obecně. Třeba nejznámější a nejvytěžovanější svatební fotografové mají jen takové fotky a používají pevná světelná skla. Brenyzer, Zahumensky, Kmeť atd.. Ale uznávám, že u svateb je to tak nějak daný, je to trend.
Lotrandor píše:Puntík: Jde o to, že na 2D snímku říkáš mozku, co je kde v prostoru. Samozřejmě, když je to hlava v zelí......
hoax píše:S tím moc nesouhlasím, naopak poslední dobou vídím na netu spoustu DOFek a mám pocit, že lidem se to nějak instinktivně líbí ten look obecně...
Lotrandor píše:U těch svateb mě zaráží, že si někdo troufne na svatbu s pevným sklem. Měl jsem za to, že svatby jsou spíš reportážní styl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků