landov měl jsem doma zapljčenou jak a6k tak D7200... AF u D7200 je z D4ky tudíž top co nikon dělá.. dokonce to má díky DX i výhody oproti FX, ale řekni mi v čem mě sony proti té 7200 omezuje. Fotím už hodně dlouho a nových těl jsem měl fakt dost.. asi TOP co jsem miloval byla KM dynax 7D.. jestli to někdo měl, jistě mi dá zapravdu. Nešlo o "malej foťáček" ale o parametry. Rychlejší sériové snímání a APS-C formát. 4/3 mě neoslovuje, u Fuji jsem si nevybral z dlouhých skel a Samsung NX 1 když bych chtěl ty jeho top dva zoomy, tak je za dle mého zbytečný baťoh. Když jsem porovnal systémy, líbilo se mi koncepčně sony vč. výhledu FF těl které k aps-c plánuji (+miluju minoltí skla) a pak už z toho a6000 vychází celkem jasně

fakt nejde o hype. Jinak ano výklopný displej resp. jeho absence u D7200 mě pekelně nakrkla. Ostření ve slabém světle bylo když sem foťák vybalil opravdu slabé. Pár dní dozadu jsem dával novy 2.0fw a teď ok. Já teda zase docela trpěl právě s D7000 kdy jsem se na AF vůbec nespoléhal a vše jsem už hystericky kontroloval abych pak doma nezjistil, že to bylo zase kdovíkde... s tím ostřením za nízkého světla zkusím až bude čas udělat nějaké video kde by to bylo vidět..
Celkově tyhle debaty jestli to nebo ono nemají moc smysl. Každý má jiné potřeby atd.. důležité je, aby si člověk focení užíval a k tomu zaručeně pomáhá i ten feeling co z toho má. No a pak je tu výstup. Viděl jsem web týpka (teď nevím jméno) ale sportovní foto snowboardistů a tak co tahal z Fuji tuším E2 což není žádný drak.. padala mi brada na stůl.. a o to jde

nebudu si tu obhajovat proč a co jsem vybral.. dávejme fotky a bavme se tím
Jinak pro feanoora tady přidávám 3 rawy a6k + 70-200/4 ... je to jen z venčení v parku, ale na mrknutí lepší něž nic. To porovnání s Canoním 70200 mě zajímá
https://webshare.cz/file/3MNn677744/web-rar