Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
HONZIK63 píše:kultus: Jestli má ta a 6000 něco dobrého tak je to AF-C . Prakticky AF-S vůbec nepoužívám . Na AF -C snad umí i předvídat směr pohybu neboť se vůbec významně neplete a jakoby se ten ostřící bod rozsvítil ještě dřív než ti objekt do něj vjede. A z jedenáctisnímkové sekvence si vždycky vybereš ten záběr , který se ti líbí. Podobné je to z detekcí objičeje např. na focení dětí v pohybu. Je až neskutečné jak to funguje coby produkt SONY ze snímacích kamerových letištních systémů , ten čtverec se prostě od obličeje neodlepí.Cvakneš a jeto tam.
Je škoda , že to nemá detekci,, např. psího čumáku , to by bylo něco pro mnohé.![]()
Mě spíš štve to , že jsem zatím nepřišel na to jak doostřovat ve ,,foto krámu,,. Zdá se mi , že jakékoliv doostření ten snímek kazí. Byl jsem zvyklý z desetimegového Canonu 40D mít nastavené sady na doostření tak někde na 30/0,8/1 a teď jsem někde na 16/1/1 a i tak to furt bikubická pro zmenšení doostří víc než je potřeba. To se ale netýká tisku tam je to OK. No , zatím jsem z toho jelena.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků