poznám, zanechal som tam tiež nejakú tú svoju brázdičku
Výrok Fuji o svetovo najrýchlejšom AF nenechal na pokoji testlaby a tie teraz horúčkovito overujú (s najväčšou pravdep. aj vrátane KozakM) nakoľko je to pravda
.
FF? asi bude, pretože to robí CaNikon, tak prečo by ich trochu neprevetrali Sony a Fuji príp. aj ďalší, aby to nemali také ľahké ako doteraz?
Ale vážne, FF zväčší rozmery,ja si skôr myslím, že Fuji pripraví nejaké prekvapenie v polovičnom formáte a možno ani nebude zapotreby utiekať sa k FF
.
Trochu flame na oživenie: tak čo myslíte, kedy nahradia bezzrkadlá zrkadlá? Prešiel skoro rok od môjho tvrdenia, že za cca 3 roky a za tento prvý sa to posunulo hodne (teda okrem predajov - tam nejaká tá prodleva). Mám ešte dva
, myslite, že sa to stihne? Alebo čas dá za pravdu Daemonius-ovi (jeho tvrdenie 5-15 rokov - dobre sa poistil)? AF už je najrýchlejší, výstup, objektívy špičkové, rozmery lahodné, procesor, hľadáčik rýchly......, čo ešte majú lepšie zrkadlá???
(vynimajúc profi high-end). No asi nejaká drobnosť sa tam určite nájde, napr. veľký výber objektívov pre KozakM a jemu podobným, ale čo z toho nám ostatným vo väčšine, ktorí z tejto výhody pramálo profitujeme kvôli nedostupným cenám??? Je to relevantné brať ako výhodu? Fuji ponúka kvalitné objektívy dostupné pre všetkých, aj keď zatial v menšom počte... Čo je lepšie?