Tyhle radosti, že zákonitě každý nový fotoaparát v daném systému v letech minulých znamenal i výrazný posun v obrazové kvalitě i mpix jsou zřejmě pryč. Ačkoli mezi X-T2 a X-T4 je hlavně rozdíl výkonnostní a ve videu.

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Erik1991 píše:X-S10 doma. Mno celkem smíšené pocity. CZ manuál není?
Erik1991 píše:Fujifoto.cz už byl zaslán mail a čekám na manuál, prý se to u novinky může stát.
Jinak dostal jsem k foťáku kartu SD Extreme Pro 64GB 170/90MB která bude asi jen dobrá na fotky 1086RAW pojme v max kvalitě. Ale pro video o toku 200MB co foťák nabízí je to málo i 100MB nebude stíhat. Přitom foťák podporuje uhs i a rychlejší karty jsou pro uhs ii? Ptám se budou rychle karty uhs ii pracovat v S10? Jestli ne tak nechápu ty přehnané toky nebo prostě nemožnost natáčet max kvalitu.
noxx_cz píše:Stan35 píše:Noxx, uvidíš sám
-- 26. 11. 2020 10:18 --
Obrazově to nebude nějaký důvod pro upgrade, ale pro mě třeba mezi X-T2 a 4 je zásadní rozdíl v hledáčku. To byl taky jeden z důvodů pořízení.
Možná mám špatné oči (což u 4 dioptrií mám ..., ale jinak žádný zásadní rozdíl nevidím. Ale IBIS je super věcička, co zase jako jo
. No uvidíme, buď se zkamarádíme a já kousnu pro mě ještě dost zásadní psychologický "problém" a to Made in China nebo ne a přenechám někomu, komu tu radost udělá větší.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků