Tělo X-Pro2 skladem v Megapix... za 49k Myslíte, že bude mít stejný osud jako X-Pro1 a za nějaký ten pátek to bude za půlku? Před 1,5 rokem jsem kupoval za stejnou cenu N-D750 a dnes je ještě o 4k dražší
Je asi rozdíl, když se uvede na trh tělo X-PRO1, které startuje kompletně nový bajonet a jsou k němu jen 3 skla. A když se uvede tělo s již stabilním a zavedeným bajonetem (X-PRO2).
Mám z toho vývoje dobrý pocit. Když se zpětně podívám, jak třeba dopadl Samsung a jiní
Taky mi to přijde, že to jde tím správným směrem, proto jsem do Fuji šel. No, nechám tu první vlnu prodeje X-Pro2 přejít a uvidím jak to bude vypadat za 1/2 roku . Ta cena 49k by byla akurátní s pevnou 35/2 .. v téhle kombinaci by jsem asi neváhal
Tak mám XT10 doma. Zatím se seznamuji. Chci se zeptat zda má někdo přídavný grip a je -li s ním pohodlnější úchop. Přemýšlím o tom z E-Bay. Je plastový nebo kovový. Má někdo zkušenost? Tam jej mají okolo 600,-. Ne jako u nás za 2500,-. To nee. http://www.ebay.co.uk/itm/Quick-Release ... lgo=origal