no a podarilo sa mi v LR5 prvýkrát dostať vo všetkých aspektoch na úroveň interného jpegu a dokonca v niektorých ho aj predčiť. Celkom super výstupy na súčasnú dobu - dá sa to, som vcelku spokojný s výsledkami konverzie X-trans, momentálne asi ťažko nájdem lepší výstup v APS-C triede (samozrejme okrem Foveonu

), zdá sa, že celkom sľubný vývoj, už som mal obavy, či bude snaha tretích strán zvládnuť X-trans a že ostanem visieť na interných jpeg-och a teda či som urobil dobrú voľbu

. Hmm, ale ten Foevon...

, zrejme aj Fuji sa v tom rýpe, môže to byť ešte zaujímavé
Občas ešte mrknem na susedné vlákno a za pravdu mi zrejme dá i Daemonius:
viewtopic.php?p=9463553#p9463553a
viewtopic.php?p=9463616#p9463616blábol, už môžem konštatovať, že Nikon D7100 sa môže schovať, čo sa výstupu týka, proste (citujem) je to foťák pre pokročilých amatérov. Vtedy v mojich ukážkach išlo hlavne o problém nezvládnutia konverzie X-trans tretích strán v porovnaní s interným výstupom.
Chce sa mi veriť, že aj Phase One v blízkej budúcnosti vylepší konverziu (hlavne čo sa týka textúry), v jeseni sa má dostať do predaja nový a hlavne lacnejší model s X-trans, v lete by mal byť k dostaniu teleobjektív (zrejme budem ľahší o cca 600 éčiek

) a tiež 27mm pancake - asi načasovanie k novému telu, no zdá sa, že to vo Fuji berú vážne a vod podlahy

, uvidíme, ešte majú čo robiť..., držím im palce.
No a teraz už len využiť techniku, nadobudnuté znalosti a vytvorené workflow k získaniu čo najlepších výsledkov v nastavajúcej sezóne

Všetko dobré prajem všetkým, vrátane svetla