To je jak hrách na stěnu.

Samozřejmě, že v tomto konkrétním případě je to jak píšeš, ten posun bude +/- srovnatelnej, to nijak nezpochybňuju.
Já jsem ale psal úplně o něčem jiným, reagoval jsem na předchozí diskuzi a doplnil, že teď se ty "jednoduchý" (sic) přepočty ekvivalence a vůbec ta srovnávání ještě víc komplikují, což je fakt. A uvedl jsem i konkrétní případ, kde to platí beze zbytku.
Pokud tam ale něco neštimuje, sem s tím, je pravda, že hvězdná konstelace teď u mě není úplně těmto zásadním debatám nakloněna, a pokud hřeším, chca nechca si nasypu ještě horký popel z rozfajrovanýho nízkokalorickýho krbu na svoji šedivějící lebeňu (která, na rozdíl od chodidel, ještě s tím to stykem nemá svý zkušenosti).
PS: Jen aby fidkova dušinka a pérka na nohách byly v klídu, nehodnotím tím nijak mFT (nebo nedej Bože, Olympus, ó, Alláhu, dej nám vláhu a vrať nám to na potomstvu) vs. FF, bylo to spíš o podvratné činnosti nových AI nástrojů, načež se, předpokládám, opět na delší dobu (byť je to, uznávám, relativní), pokud jde o politicky nekorektní moudra, odmlčím.