rodri: možná se za tu dobu zmenšili parníky?

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
FotoABC píše:D7100 udělá v sekvenci pouze 7 zaostřených fotek zatímco skrz hledáček lze koukat na to, co se právě děje, zatímco GH3 udělá nejmíň 40 nezaostřených fotek přičemž skrz hledáček lze koukat na to, co se dělo před chvílí.
FotoABC píše:
Problém je v tom, že příznivcům bezzrcadlovek NESTAČÍ to, že budou oba systému trvale existovet VEDLE SEBE. Oni potřebují zrcadlovky zničit. U příznivců zrcadlovek jsem naopak nikdy nezaznamenal snahu o zničení bezzrcadlovek.
Takže kde je ten komunismus?
Zrcadlovka bezzrcadlovce: "Žij si paralelně, já mám svoje, ty máš svoje, můj majitel i Tvůj majitel mají rozumné důvody, proč nás chtějí."
Bezzrcadlovka zrcadlovce: "Já tě vymažu ze světa až ti hlupáci, kteří si tě kupují, konečně zjistí, že si mě mají kupovat místo tebe. Dnes mají vymyté mozky, ale až prohlédnou, budou kupovat jen mě a ty skončíš."
to by ma zaujímalo kedy som sa ja alebo niekto iný takto vyjadril?FotoABC píše:Problém je v tom, že příznivcům bezzrcadlovek NESTAČÍ to, že budou oba systému trvale existovet VEDLE SEBE. Oni potřebují zrcadlovky zničit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků