Hodnocení a moderování v galerii

Pravidla, FAQ, náměty a připomínky

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Leci 11. 8. 2012 14:16

milá Hannach12 -


1 – ano, konkrétně v tom vámi citovaném příspěvku není ani slovo o blacklistu, dovolím si předpokládat, že umíte číst v kontextu……. nebo se vy osobně domníváte, že je třeba v každém samostatném psaní jednoho dialogu dvou osob zopakovat vše dříve vyřčené?

2 – děkuji vám, právě jste slovy, že tušíte o koho by mohlo jít, potvrdila, že to o čem mluvím je zřetelné, ať už jde o kohokoliv....

3 – pokud tolik trváte na tom, že jsme všichni dospělí a svéprávní, není mi jasné, proč se vměšujete do mé diskuze s panem Lutonským a mluvíte za něho, nebo si v tomto případě nemyslíte, že to zvládne sám?
-------------------

Mimochodem, několika pár slovy, která jste si prostě nemohla odpustit, jste docela úspěšně degradovala svoji jinak vcelku rozumnou argumentaci na úroveň demagogie.
Leci
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Hannah12 11. 8. 2012 14:58

Milá paní Moniko, (snad si mohu dovolit toto důvěrné oslovení)

1. dovolíte si předpokládat správně, v kontextu se umím orientovat poměrně dobře. Mezi námy děvčaty, byla jsem za to i kdysi placena. :) Ano, dovolila jsem si jednu z vět ve Vašem, jinak velmi obšírném a balastu plném příspěvku vyjmout a použít. Zdá se, že nevhodně, nicméně bylo to tak asi to jediné, co se z Vašeho jinak velmi rozsáhlého a také i korektního elaborátu použít dalo.

2. tož tedy nemáte zač. Ono opravdu všichni účastni na DA zřejmě ví , kdo je (byl) tady alfa-samec, ať už jde o kohokoliv. Víte, já docela dost oceňuji, že tak nějak pořád držíte partu. Ale ruku na srdce, neměl by tu být každý sám za sebe? Ať už tím, co nafotí, nebo tím co říká (napíše)? Cením si toho, že jste schopna bránit a zastávat se jiných. Ale...nejsou ti jiní schopni se zastat sami sebe? Myslím, že dozajista ano. Nechme jim toto jejich nezadatelné právo. Beztak si myslím, že každý máme svých problému sdosti a nikdo jiný než my sami je za nás řešit nebude, když už půjde do tuhého.

3. ano, trvám na tom, že jen ti, kteří jsou dospělí a svéprávní by měli mít tolik soudnosti a vlastní sebereflexe, aby byli schopni pojmout to, že toto (rozuměj DA) je vlastně "služba veřejnosti". Tedy,že rádobyargumenty si můžu nechat tak akorát na koledu. Do vaší diskuze s panem Lutonským jsem ani jedinkrát nezasáhla. Pokud tedy za zásah považujete mé PS, které bylo adresováno VÝHRADNĚ panu Lutonskému....inu, dobrá, omlouvám se.

--------------------------------

Mimochodem, co se demagogie týče.... proti Vám, jsem ubohý žabař.
Hannah12
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anonymní1 11. 8. 2012 19:05

Pane Lutonský, prosím objasněte mi, kde v diskuzi si něco vymýšlím...děkuji

Ano, nejsem spokojen se stavm ve zdejši galerii, respektive mi nevyhovuje. Proto chci, aby mi bylo umožněno odejít se vším všudy...tedy vymazání mé poslední fotky i účtu....byl bych Vám velmi vděčen, pokud mi přímo odpovíte aspoň na tento můj opožadavek....myslím, že se uleví mě i jiným....

Hannah12: stačí si vysledovat některé komentáře Oldy Poldy a reakce na některé ke komentářům Jerabka....
Anonymní1

Odeslat příspěvekod markus23 11. 8. 2012 21:00

Pěkné to je. Paní Fialová končí svůj koment konstatovaním o demagogii aniž by předložila jakýkoliv důkaz hanobení, persekuce, dehohenstování či jiného ponižování sebe či někoho dalšího.
Pan Vrážel opět argumentuje Oldou Poldou (který se celkem straní celé této diskuze), ale kde nic tu nic! Opravdu, někdo někoho nemá rád. A co? Je to vskutku problém? Není, jen si v tom malém českém zaprděném rybníku pár lidí, kterým dle mého někdo asi "rozšlápnunul" bábovičku stěžuje, ale pořád na špatném hrobě.
Marek Kučera
markus23
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 11. 8. 2012 21:22

Pane Vrážele, nic takového jsem nikdy neřekl, nenaznačil a z mých výroků se to podle mého názoru nedalo pochopit:

„Pokud souhlasíte s tím, že jedná strana může druhou slovně vulgárně urážet, nebo různými posměšky a vtípky pod fotkama zesměšňovat jen pro to, že někdo nehodnotí známkou 8-10 , pak je to v pořádku, je to Vaše plné právo...“

Fotografii nevymažu, je u ní zajímavá diskuze. Ale nebudu vám bránit, abyste ji skryl, jestli chcete. Účty zde také nemažeme - hodnotil jste fotografie, komentoval je, ostatní na vás reagovali... Tím by se ztratil kontext.

---

Po víkendu zřejmě část diskuze oddělím do samostatného tématu ve fóru. Od osobního blacklistu to už došlo trochu jinam.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Leci 11. 8. 2012 23:07

Pane Kučera, já opravdu nevidím jediný důvod, proč bych zrovna vám měla cokoli dokazovat.

-------------------

Pro Hannach12... a vlastně tak obecně :-)

Tak já sama pro sebe jsem docela ráda, že jsme si tu s panem Lutonským ledacos vyjasnili, minimálně tu bylo veřejně dost vyřčeno a tak si ostatní mohou udělat osobní obrázek, někdo možná přišel o iluze, někdo zase ne. Tedy z tohoto úhlu tu debatu nevidím vůbec jako marnou.

Dál už bychom opravdu zacházeli do debat naprosto zbytečných. Vy si necháte svůj názor, já si nechám ten svůj a tak je to v pořádku.
Leci
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymní1 12. 8. 2012 05:58

Pane Lutonský: sice jste to pěkně nakopiroval, ale a podstatná část Vám vypadla:

markus23 : myslím, že jste z diskuze nepochopil vůbec nic...nebo možná jen to co jste chtěl....

Pokud souhlasíte s tím, že jedná strana může druhou slovně vulgárně urážet, nebo různými posměšky a vtípky pod fotkama zesměšňovat jen pro to, že někdo nehodnotí známkou 8-10 , pak je to v pořádku, je to Vaše plné právo...
tudiž to bylo u obvinění, že si vymýšlím, jste navíc reagoval v duchu, že jste nic takového nepsal, nyní jste už svoji tézi rozšířil o cituji:

" nikdy neřekl, nenaznačil a z mých výroků se to podle mého názoru nedalo pochopit:"

poněkud Vám tam vypadlo slůvko NENAPSAL.....to pak mění i celou situaci

V tom je totiž jádro pudla, to co vám vyčítám já osobně. Vy se prostě nechcete otevřeně vyjádřit k některým problémům a z toho pak já osobně naopak chápu, že s tím souhlasíte....

děkuji, že jste konečně odpověděl aspoň na žádost ohledně vymazání mé poslední "fotografie" a účtu.....

CHCI VÁS TÍMTO POŽÁDAT, aby jste mi pomohl najít bod ve Vaších "pravidlech digiarény" , kde na tento paradox upozorňujete jak stávající , tak nově vstupující uživatele téhle galerie....

ono je to pak těžké řídit se nebo respektovat pravidly o kterých nic nevím...

PS: Mimochodem Váš argument ohledně ztráty kontextu je sice fakticky správný, ovšem poněkud pokulhává v obrazu třeba mnou zmíněného vymazání komentáře Migga o kterém Vy nic nevíte a ani v "tomto případě vědět nepozřebujet" ...

S pozdravem Josef Vrážel
Anonymní1

Odeslat příspěvekod Pety 12. 8. 2012 17:43

Nerad do toho zasahuji, ale nedá mi to: Proč by se proboha v Galerii mělo cokoliv řídit názorem pana Vrážela, který zde ukazuje jednu jedinou fotku?
Pety
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 8. 2012 17:48

Pety: nerad do toho zasahuji, ale to co jste napsal je nejhloupější výrok na DA za tento týden. A myslím, že odpovídá způsobu myšlení zdejších pánů moderátorů...
anonymni

Odeslat příspěvekod Pety 12. 8. 2012 18:21

Ne. Já tím vyjadřuji názor, že galerie je pro ty, kdo v ní chtějí vystavovat fotky. Pokud vám to připadá hloupé, asi se neshodneme.
Pety
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Anonymní1 12. 8. 2012 18:29

Pety: nebudu vyjadřovat co si o Vašem výroku myslím já, který podle mě naprosto koresponduje s Vaši erudovaností...a jen tak mimochodem myslím, že co tu řeší pan Lutonský ja převážně Vaše zásluha...

a když už jsme u toho, vysvětlete mi prosím, kde požaduji, aby se DA řídila podle mého názoru ....

děkuji předem za Vaši oduševnělou odpověď....

s pozdravem z Valašska Josef Vrážel
Anonymní1

Odeslat příspěvekod Pety 12. 8. 2012 19:04

Pan Lutonský má jistě možnost se mne zbavit - ani bych se nezlobil. S vaším konfrontačním způsobem se v podstatě diskutovat nedá a nijak o hádky s vámi nestojím. Má úcta.
Pety
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Anonymní1 12. 8. 2012 19:10

Pety:
vysvětlete mi prosím, kde požaduji, aby se DA řídila podle mého názoru ....

děkuji předem za Vaši oduševnělou odpověď....

nebo to byl jen tak výstřel do tmy ?
předpokládám, že ano....

s pozdravem z Valašska Josef Vrážel
Anonymní1

Odeslat příspěvekod Pety 13. 8. 2012 06:21

Aha. Takže vy sem píšete své názory bez důvodu. Jenom jako blábol. To je dobré vědět.
Pety
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Anonymní1 13. 8. 2012 07:04

Pane Pety, nebo jak se vlastně jmenujete,

Vy přesně představujete to, co se mi zde nelíbí , proč usiluji o VYMAZÁNÍ MÉHO ÚČTU, jelikoš na rozdíl od mnohých zde vystupuji pod vlastním občanským jménem....

Pokud by jste si totiž přečetl aspoň část diskuze, když už jste měl potřebu se k ní vyjádřit, nikdy by jste nemohl napsat takovou nehoráznost cituji:

"Proč by se proboha v Galerii mělo cokoliv řídit názorem pana Vrážela, který zde ukazuje jednu jedinou fotku? "

Vy se namísto vysvětlení svého postoje raději pustíte do rozboru mých pohnutek, potažmo tedy mé vlastní osoby....

To, že další zde diskutující , včetně Vás v Galerii nemají žádnou fotku to Vám zřejmě nevadí....

s pozdravem ze slunného Valašska Josef Vrážel
Anonymní1

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků