www.digipark.cz - zkušenosti s obchodem

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Ivette 20. 3. 2008 12:52

A jsi si jistý, že je to výrobek určený pro českou republiku? Aby jsi pak neměl problém např. s reklamací. Nevím jestli je to jenom reklamní tahák, já tomu moc nerozumím jak to na takových shopech funguje. Ale většinou když je něco o hodně levnější, není to jenom tak....To je zkušenost
Ivette
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Josef001 20. 3. 2008 13:02

Ja si nejraději zajdu do prodejny (např. Foto Škoda v Praze), kde si fotáky vyzkouším a pak jdu a objednám to u nich přes internet. Jednak je to levnější a jednak mám 14 dní na testování, pokud bych nebyl spokojen.
Josef001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ivette 20. 3. 2008 13:38

Jistě, myslím, že tak je to nespolehlivější :-) Hlavně víš co přes ten net kupuješ. Já teda FotoŠkodu moc nemusím, nakupuju na http://www.skyflyshop.cz, ale to už jsem tady myslím psala. Myslím si ale že distributoři, nebo jak se jim nadává s tím budou něco dělat, protože jinak se do budoucna můžou jít kamenné prodejny zahrabat :-) Všichni se tam budou jenom chodit dívat :wink:
Ivette
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TA 25. 3. 2008 22:17

Ivette : keďže majú českú adresu, tak sa musia riadiť i tuzemskými zákonmi a teda poskytovať 2-ročnú záruku
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ivette 26. 3. 2008 09:18

Ty jo a co to má společného s tím co jsem psala? Bavili jsme se o tom, že spousta lidí si jde do obchodu věci jenom prohlídnout a pak stejně nakoupí přes net. Je to levnější a pohodlnější. Proto jsem psala, že si myslím, že s tím ti výrobci zaručeně něco budou chtít udělat, protože jinak padnou jednou úplně kamenné prodejny. Ale jinak ano, pokud mají údajně české DIČ, tak se musí držet českých zákonů. Což jak jsem se na různých diskuzích dočetla třeba Pixmania absolutně nedodržuje.
Ivette
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TA 26. 3. 2008 14:02

to bola reakcia na tento a tento príspevok. Čo sa týka DIČ, tak jasne - ak sú tu zaregistrovaní, tak musia dodržiavať tuzemské zákony. No netušil som, že Pixmania je. Ak to teda ozaj nedodržujú, tak to je riadne svinstvo.
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ivette 26. 3. 2008 22:32

No původně pochází z Francie, ale na stránkách mají uvedené české DIČ, takže podle mě by se měli řídit českými neboli tuzemskými podmínkami. No ne?
Ivette
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TA 26. 3. 2008 22:36

áno, mali
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Návštěvník
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků