Fotak pro maminku :-)

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod loop 30. 11. 2006 14:23

mr. scully: četl jsem tvoji diskuzi na fotografovani.cz a vážně by mě manuální nastavování nebavilo a docela i btěžovalo. Kompakt chci mít pro rychlé fotky (a celkem slušné) dětí a pokud mě to chytne, tak si koupím něco dospělejšího.
loop
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 30. 11. 2006 15:13

loop - jasne, ja jen naznacoval, ze pri foceni uz nenastavujes vubec nic. Kdyz fotim normalne nekde venku, tak v horsim pripade nastavim jen vyvazeni bile (dva "kliky"), v lepsim pripade vubec nic.

Proste se mi zda, ze mas trochu spatny pristup. Kdyz uz chces solidni fotak za desitku, tak si urcite budes chti hrat s manualem. Ver mi. Ja by vzdycky zvyklej cvakat na auto, ted poprve fotim na manual a desne me to chytlo. Uz zdaleka neni tolik zmrvenych fotek :)
Mr.Scully
Návštěvník

Odeslat příspěvekod loop 30. 11. 2006 17:10

fotit budu hlavně děti a momentky na dovolené, a tam jsem si jistý, že určitě nebudu mít chuť a čas něco štelovat (ani dva kliky). Nebo bude fotiti manželka a to o to míň bude mít chuť cokoliv seřizovat. Fotografování prostě není moje hobby. Pokud budu chtít hezkou fotku (třeba z dovolené) tak si ji koupím nebo si koupím knihu.
Navíc mě ty fotky z Canonu nepřišli vůbec hezké.
loop
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 30. 11. 2006 17:55

Jasan, ale pozadavky "malej, ultrazoom, kvalitni automat" moc nejdou dohromady :) Mensi kompakty maji vetsinou 3-4x zoom a Panasonicy nemaji obecne dobrou povest. Takze nevim, co ti vlastne zbyde ve vyberu :)

Ja mel podobne pozadavky. Nakonec jsem vzal tu A710 a po pocatecni neduvere jsem s ni nakonec spokojenej, protoze jsem zjistil, ze drtiva vetsina ostatnich kompaktu foti hur.
Mr.Scully
Návštěvník

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků