Náhľad fontov vo Photoshope

Všeobecná diskuze o grafických programech pro práci s fotografiemi

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod vanyo 22. 2. 2006 09:28

Chcem sa Vás opýtať, je niečo také vo Photoshope 7 ako náhľad fontov? Napr. v Coreli ak mám označené nejaké písmo v bloku a dám si zmeniť font, krásne mi ukazuje náhľady s tým písmom v tom fonte, nejde to takto zobraziť aj vo Photoshope? :(
vanyo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jirk4 1. 4. 2006 21:46

Tohle umí akorát Photoshop CS2
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vanyo 3. 4. 2006 12:03

Takže ten "najslávnejší" program photoshop vo verzii 7 alebo 8 to nedokáže? To je veľká škoda :o(
vanyo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lenka.š 4. 4. 2006 14:54

Škoda to je.Já si většinou napíšu nápis ve wordu a tam si vyzkouším a vyberu whodný font.Ty nejzajímavější mám rovněž vytištěny, takže mi stačí kouknout a vím co použít.
lenka.š
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vanyo 19. 4. 2006 12:25

tak to si už potom pozriem ako to vyzerá v programe AMP Font Viewer, je perfektný a zadarmo. Prezrie akýkoľvek text aj bez nainštalovania príslušného fontu. Je škoda, že to, čo vie freewarový vynikajúci AMP Font Viewer, nevie tiež drahý PS 7.
vanyo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ahai 24. 4. 2006 11:43

.. umi to Photoshop 7 i CS, je jen potreba font nevybirat v rozbalene palete, ale v nerozbalenem stavu se soucasne vybranymi (tzn. kurzorem oznacenymi) znaky, kterych se ma font tykat: tzn.: 1) napiste v plose par znaku (staci i jeden znak), 2) napsane znaky vyberte kurzorem + po vybrani kliknete na polozku s nazvem fontu v horni liste (pozor, kliknuti musi byt skutecne na nazev, ne na trojuhelnicek v prave casti, ktery polozku rozbaluje, toto photoshop rozlisuje i u dalsich funkci); pak uz jen pomoci klavesnice (klavesami pro posun nahoru a dolu - tj. sipkami) budete listovat v nabidce fontu po jednom a napsany font se bude prubezne menit se zmenou fontu, a.h.
ahai
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vanyo 22. 5. 2006 07:48

AHAI: skúšal som to, išlo to ďalej posunúť iba o 1 font, potom už nie, ale mení to priamo text na ploche. Napr. V Coreli pekne ukazuje náhľad hneď vedľa fontu v novom okienku, toto chýba v PS :(
vanyo
Návštěvník


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků