Přijde mi to jak sklo navržené na větší formát, což by hypoteticky mohlo vést k minimální vinětaci atd., to ukáží testy, upřímně ale tohle by mne na 99% nezlákalo, ani kdyby testy dopadly skvěle

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Marixyr píše:Měl bych, prosím, jeden dotaz, protože se tu jistě najde někdo, kdo nakupoval v Olympusím e-shopu. Dostal jsem kód na 10% slevu a uvažuji tak nad objektivem, který se dostává na přijatelnou cenu. Ona už základní cena 12-100mm je o 5 tisíc nižší, než u Škodů nebo v Megapixelu, k tomu ta 10% sleva a dalších 5 tisíc kešbek udělá svoje.
Jenomže po odeslání objednávky mi to okamžitě napíše, že platba kartou byla zablokována bankou, načež po několika sekundách přijde autorizační výzva z banky na telefon, zda chci povolit platbu kartou. Na odklepnutí už však odvahu nemám, aby ty peníze neodešly někam do prázdna, když obchod ví o blokování platby. Dá se to vyřešit nějak jinak?
V jiných obchodech to potíže nedělá a registrovat se kvůli tomu do PayPalu se mi moc nechce... Předevčírem jsem vyplnil jejich formulář s dotazem, odpovědi jsem se však dosud nedočkal...
Díky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků