Já mám dnes pocit, že je pátek třináctého.
Začalo se to tím, že se mi nepovedlo focení nějakých drobností, které manželka chtěla nafotit. Ok, moje chyba. Pak se manželce nepovedl oběd, nebylo to moc dobré a ještě toho bylo málo, takže děti vybílili v zoufalství ledničku. Ok, stane se.
Tak jsme vyrazili dotankovat a umýt auto a koupit něco k svačině a k večeři, cesta od benzínky byla uzavřená, museli jsme to objíždět a jediný obchod otevřený v centru byla Billa na hlavním nádraží a k němu jsme kvůli objížďce přijeli z druhé strany, horní parkoviště bylo zavřené a k dolnímu se nedalo zajet, tak jsem to objížděli velkým okruhem, abychom zjistili, že u té Billy stojí ve frontě snad celé město a tak jsem to vzdali.
Ok. tak jsem si řekl, že aspoň stihnu dofotit věci pro manželku. Jenže, kolečko, kterým se upevňuje stativová destička, se mi odlomilo, což je pakárna, protože to byla ta nová hlava GH1382QD, ani ne rok stará. Ale řekl jsem si OK, je v záruce, koupil jsem jí před půl rokem. Ale pak jsem nenašel jsem účtenku z Megapixelu a když mi jí manželka pomáhala hledat, spálila přitom bábovku, kterou dělala z posledních surovin, co doma našla. Vzápětí jsme zjistili, že nám nejde plynový kotel a že nám minimálně do zítřka nepůjde topení a teplá voda.
Ale my pesimisti tohle přitahujeme. Jediný, kdo to vzal v pohodě, byla dcera, která to vidí tak, že nám aspoň neporoste břuch a kejta a že aspoň ví, co za fotovýbavu mi může koupit k Vánocům

a doma může nosit mikinu, kterou dostala od spolužáka k narozeninám.
Tak aspoň nějakou fotku: