Dotaz : V Zoneru někdy kontroluji zobrazení zaostřovacích bodů (D750, D7100), ale u D500 se mi nezobrazí...kde je chyba?...poraďte, prosím...předem děkuji...
G 3790TLifetime, CN 2019.30, N D750, N D500, N16-35VR, T24-70, N70-200VRII, SB-900, ONE+6 128GB
Áno, pripojenie so snap bridge bolo nejaký rok dozadu problémové, ale už dosť dlho šľape na 1* s d500 a teraz aj so Z6. Ja ale vyuzivam hlavne GPS tag.
Je nový firmware, lze snadněji připojit přes Direct WiFi aplikace třetích stran, třeba qDslrdashboard, ShutterSnitch, nebo ControlMyCamera, není to nic úplně nového, Z7/Z6 už to mají.
Máš pravdu, včera vyšla aktualizace na D850, která je prakticky identická s tou na D500 a já jsem si teprve u ni všiml, že má podporu Direct WiFi a nepostřehl jsem, že ten update na D500, o kterém jsi psal, už to měl.
Já z toho mám smíšené pocity, dříve jsem na stativu používal qDSLRDashboard kvůli nastavování foťáku na dálku z tabletu, ale dnes už má aspoň to nejzákladnější nastavení i SnapBridge a ze stativu prakticky vůbec nefotim, takže jsem přestal používat i tyhle aplikace, nepoužívám dokonce ani ten Arsenal, který také obdržel update.