Kdy nahradí bezzrcátka APS-C zrcadlovky?

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Dolgor 11. 1. 2018 00:03

Az poletim do vesmiru a budu mit sedacku na miru, nejvic se budu bat, ze tam vyrostu o 9 centimetru jako ten Cinan. Co ted?

-- 11. 1. 2018 00:13 --

Jaka je na to dieta?
Dolgor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Grimjaur 11. 1. 2018 01:44

Dolgor, jaká to by to byla dieta sice nevím, ale asi to je pěkné sfinstvo, když japonaut šilhal hlady a blbě přečetl metr.
Grimjaur
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod bob222 11. 1. 2018 05:23

Ja si vždy spomeniem na duo Bud Spencer a Terrence Hill:
Když nejim, tak neseru. Když neseru, tak mám zlou náladu. :D
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hoax 11. 1. 2018 08:11

Debaty o hubnutí mě tady teda hodně nebaví. To řešte na smetišti nebo jděte na nějaký emimino :)
hoax
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kozakm 11. 1. 2018 08:20

Dolgor píše:Az poletim do vesmiru a budu mit sedacku na miru, nejvic se budu bat, ze tam vyrostu o 9 centimetru jako ten Cinan. Co ted?


Byl to Japonec. A už se přiznal, že blbě měřil a ve skutečnosti vyrostl jen o centimetry dva.
kozakm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bob222 11. 1. 2018 08:48

To že sa v beztiaži pri dlhšom pobyte natiahnu hlásili tuším všetci kozmonauti. Uvoľnia sa kĺby a väzivá atď. Akurát že po návrate do pôvodného stavu prakticky nevedia chodiť...

Inak ak už chcete dietu, dajte si surströmming alebo hakarl, budete za gurmánov a prečistí Vám to prakticky všetko až po pajšl... :D
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ForeignerOnEarth 11. 1. 2018 09:14

Ganec: to byla ironie právě vůči těm, kteří chtějí napravovat stav mysli těch, jejichž životu nerozumí, a které chtějí zachraňovat. Nechme je žít si po svém a pokud z našeho hlediska nežijí správně, je to náš problém a nikoliv jejich.

Luňák: nechápeš rozdíl mezi pragmatickým spojenectvím a obdivem. Ve střední Evropě je spojenectví s USA fakt dobrej nápad, protože úplně všechny ostatní varianty mají výrazně horší důsledky. Vybrat si zoufalou budoucnost s dobrým pocitem jak jsem to těm USA nanadal tím, že s nimi nekamarádím, mně nepřijde jako dobrý nápad.

Radek71: dřív jsem tvé ironie žral, ale v poslední době jsi se ve snaze o pouhé naznačování a skryté významy dostal do stavu, že jediný člověk, který ti úplně rozumí, jseš ty sám. No a to už je trošku overkill. Jinak nejsem Ganec ani USA, abych to, co vyhovuje mně, tlačil všem ostatním, takže nemusíš militantně bránit svůj způsob stravování. Já informuji o tom, co bezvadně zafungovalo na mě, ale opravdu nebudu řádit jako Ganec ani jako USA když ti to bude buřt. (S těmi USA dělám radost Luňákovi, von si tý radosti tady moc neužije) :-D
ForeignerOnEarth
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod standavfr 11. 1. 2018 09:46

To někomu nestačí podívat se,jak dopadly státy pod sférou vlivu USA a rusáků po válce?Jak to vypadalo ve východním německu a jak v západním?Rusko a jejich mentalita se nijak nezměnilo,už K.H.Borovský psal,že odjel do ruska jako slovan a vrátil se jako čech.
standavfr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 11. 1. 2018 10:27

FOE: spojenectvi s nekym, kdo kazdou valku zacina s falesnym obvinenim zeme, do ktere si usmyslel vpadnout ( jaka to nahoda, ze ty zeme maji obvykle nerostna bohatstvi!), kdo bombarduje zeme zbabele z dronu, kdo se nestydi zavrazdit vlastni lidi proto, aby mu vyse popsane spolecnost s potleskem moralne navic podporila...muze schvalovat pouze moralne a intelektualne ten samy clovek, ktery za vsim tim vyse popsanym svinstvem stoji.

Recnicka otazka: proc nikdo nepotrestal dosud usa za vojenskou intervenci do Iraku, ktera vznikla na zaklade davno jiz prokazaneho VYMYSLENEHO obvineni z drzeni WMD a ktera vyustila pomalu v PUL MILIONU zavrazdenych lidi, vcetne civilistu???!

A tady bude delat nekdo ksichty a vymyslet sankce vuci Rusku kvuli Krymu, kde nasledne probehlo referendum, jehoz vysledky nikdo nebyl schopny zpochybnit??? Jste vubec psychicky normalni, vy, kterym takovehle jednani prijde v poradku? Evidentne nikoliv.
Petr Luňák
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod smikoto 11. 1. 2018 10:38

Na téma hubnutí, poslední můj příspěvek. Ať se hoax může vrátit k rumu a ponožkám.
Tenhle článek na mě blikl na FB líbí se mi a tak nějak koresponduje s mým názorem na hubnutí/přibírání.
Nicméně to neznamená, že všechno je jinak :-)

Kód: Vybrat vše
https://aktin.cz/co-vas-brzdi-v-uspesnem-hubnuti-9-nejcastejsich-chyb-ktere-mozna-delate-i-vy
smikoto
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hoax 11. 1. 2018 11:22

smikoto: Mě se*ou i ty rumy a ponožky :) Prostě řešit hubnutí na fotofóru už mě přišlo divný.
hoax
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Radek71 11. 1. 2018 12:07

Dobre si pamatuji jak ty komanda marinaku vpadly a plenily nerostne bohatstvi Somalska

-- 11. 1. 2018 12:13 --

Ale jo TX. Vic veci schovavam, chci odradit lidi co postuji zakladni reakce. Treba takovy MTroll se velmi casto orientuje. Takze to delam pro 2-3 divaky plus nekdo mozna v read only modu.
Jinak si velmi hlidam abych nikomu neradil.
Taky jsem nepostrehl, ze by mi nekdo neco rozbijel. Lidi tady jenom pisou svoje a muj malus k veci je, ze si z toho delam *****.
Dokonce davam 100 bodu, ze je to tu ciste a ze forma je pouze informacni a ze tady neni zadny velky tlacic jedine spravne veci.
To s tou kroptvi jsem myslel smrtelne vazne. Potrebuji lidsky popsat zdravotni situaci, kterou jsi popisoval, jejiz dusledkem je caste moceni. Myslim ve vazbe jak byla v tom odstavci, ne ze ma nekdo prostatu.
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bob222 11. 1. 2018 12:24

No, ono sa nám Ganec presťahoval do vedľajšieho vlákna, tak sa to vatuje dietami a politikou.

-- 11. 1. 2018 12:25 --

Inak tu o chcaní a koroptvi som počul prvý krát v "Zvrhlického" verzii Babičky.
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Puntík 11. 1. 2018 12:43

Inu, já už taky ztratil o diskusi na DG zájem..... :-)

Zdravím
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 11. 1. 2018 13:11

Sarkasticky Radek ma mozna dobrou pamet, ale presto by si mel vyhledat vyznam slova "obvykle". Urcite take sarkasticky Radek vi, z jakych zbrani se v tom "jeho" Somalsku typicky strili a jaky maji puvod, ze? Nebo ma Radek take vlci mlhu jako FOE a tak mu nezbyva nic nez onen sarkasmus?

PS: jak rychle usa vedeli, kdo ma na svedomi onen nedavny udajny utok sarinem, ze? Zadne vysetrovani, zadne dukazy, ale sup, 59 Tomahawku uz letelo vzduchem. Proc nikdo z vas nerve, co si to dovoluji???! Kdyby to udelalo Rusko, tak FOE i pres svou peclive spocitanou zdravou vyzivu dostane infarkt.
Petr Luňák
Návštěvník
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků